Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

dogovori za male ZG meetove

<< < (2/84) > >>

3alfa3:

--- Citat: IGi-AeroX - 25 Siječanj, 2012, 20:12:00 ---Pozdrav raja,
nalazim se u zagrebackoj dubravi i mislim da bi bilo ljepo da se malo provozamo,bar 20-ak skutera,motora..
sad je nesto zahladilo pa bi negdje sredinom drugog mjeseca mogli se sastat,popricat i eto.druzit malo,napravit par đireva po Dubravi,maksimiru itd itd..frend i ja mozemo sakupit oko 10-ak šabana iz kvarta,nisu na forumu ali su dobra ekipa.pa da vidim,ako ima raje koja je zainteresirana,pisite..  :notworthy:

--- Kraj citata ---

Kak to mislis istocni dio? Pa to se onda nadju ljudi koji su skoro susjedi pjeske i odu u neku birtiju  ;D

Tomi_ZG:

--- Citat: IGi-AeroX - 25 Siječanj, 2012, 20:12:00 ---Pozdrav raja,
nalazim se u zagrebackoj dubravi i mislim da bi bilo ljepo da se malo provozamo,bar 20-ak skutera,motora..
sad je nesto zahladilo pa bi negdje sredinom drugog mjeseca mogli se sastat,popricat i eto.druzit malo,napravit par đireva po Dubravi,maksimiru itd itd..frend i ja mozemo sakupit oko 10-ak šabana iz kvarta,nisu na forumu ali su dobra ekipa.pa da vidim,ako ima raje koja je zainteresirana,pisite..  :notworthy:

--- Kraj citata ---
Jel može doć i jedan friški forumaš odnosno ja pošto sam novi tu a i nikoga ne poznam,a inače i ja sam iz republike dubrave  ;D jedino kaj mi je runner raskopan i neznam dali ću ga stići složit do tad

IGi-AeroX:

--- Citat: Tomi_ZG - 25 Siječanj, 2012, 21:34:10 ---Jel može doć i jedan friški forumaš odnosno ja pošto sam novi tu a i nikoga ne poznam,a inače i ja sam iz republike dubrave  ;D jedino kaj mi je runner raskopan i neznam dali ću ga stići složit do tad

--- Kraj citata ---
vidis sta kaze,odemo na kavu,popricamo i druzimo se.ma nikome se ne zuri,al govrim bilo bi lijepo sto vise ljudi

foxer:
dolazim  :toothy9:   ali ja nemam skuter   :'(

tr_franjo:
ja sam za  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju