Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dogovori za male ZG meetove
zich:
Pa evo u 3 kod stadiona ili u 3:15 u svi u Dubravi pa odemo gore do markusevca malo na voznju, ne moramo do sljemena.
Od stadiona do studence treba 10 min, ionako se vozimo, pa bumo se vozili.
ivanm:
ja sam brijao rutu maksimir>kremić>markuševac i sl, jer na kremić budu došli zvons, luka i još neki..
Tomi_ZG:
--- Citat: ivanm - 18 Ožujak, 2012, 12:52:16 ---ja sam brijao rutu maksimir>kremić>markuševac i sl, jer na kremić budu došli zvons, luka i još neki..
--- Kraj citata ---
Do kad buš čekal na maksimiru,da znam doć na vrijeme
edo haker:
i meni isto vise pase stadion, nisam novi ali nisam ni stari na forumu, ipak se smatram novopecenac ali treba postovat i davat mjesto starijima ma sta god pricali
ivanm je sasvim okej clan i nikad nema ispadica i provokacija makar i glupo pitanje bilo... zato drzte se onih sto znaju i necete pogrijesit...
iskreno neznam cemu forsanje dubrave pa ako cemo tako ajmo se svi nac na centru :-D tamo negdje kod langovog mislim ne razumijem al ajd...
ispred stadiona je najbolje mjesto , kako je ivan reko u 15h tamo , potpis :icon_thumright:
ivanm:
--- Citat: Tomi_ZG - 18 Ožujak, 2012, 13:05:07 ---Do kad buš čekal na maksimiru,da znam doć na vrijeme
--- Kraj citata ---
po starom pravilu, pola sata.
u pol 4 krenemo dalje..
--- Citat: edo haker - 18 Ožujak, 2012, 13:18:50 ---i meni isto vise pase stadion, nisam novi ali nisam ni stari na forumu, ipak se smatram novopecenac ali treba postovat i davat mjesto starijima ma sta god pricali
ivanm je sasvim okej clan i nikad nema ispadica i provokacija makar i glupo pitanje bilo... zato drzte se onih sto znaju i necete pogrijesit...
iskreno neznam cemu forsanje dubrave pa ako cemo tako ajmo se svi nac na centru :-D tamo negdje kod langovog mislim ne razumijem al ajd...
ispred stadiona je najbolje mjesto , kako je ivan reko u 15h tamo , potpis :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju