Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

dogovori za male ZG meetove

<< < (67/84) > >>

Grale:
aj probajte rješit nekaj za subotu onda

Tomi_ZG:

--- Citat: IGi-AeroX - 13 Ožujak, 2012, 21:33:33 ---nas tu iz trnovcice i dupca ima vise od 5..tako da samo trebam potvrdit da cemo doc i toe to :)

--- Kraj citata ---
Onda ok,jedino kaj ste svi bez rege il vozačke pa bu opet frka za vožnju nekam dalje ak nas se više skupi

--- Citat: Grale - 13 Ožujak, 2012, 21:35:52 ---aj probajte rješit nekaj za subotu onda

--- Kraj citata ---
Ja budem ziher,jedino me može spriječit "viša sila"
Jedino kaj sumnjam da budu Igi i ekipa išli van kvarta jel nisu legalni,u krajnjem slučaju doleti do Dubrave ak ti se da,nije ti puno dalje od maksimira ak si mislil ić na veliki meet

IGi-AeroX:

--- Citat: Tomi_ZG - 13 Ožujak, 2012, 21:37:00 ---Onda ok,jedino kaj ste svi bez rege il vozačke pa bu opet frka za vožnju nekam dalje ak nas se više skupi

--- Kraj citata ---
a jbg..sta da ti kazem..takvo je stanje kakvo je..nema druge.al dobro smo i dogurali.do trga bez icega

R@kija:
nekuzim kaj se tu sad svi dogovarate,opet ce bit sad od 4 mjeseca na billi(remetinec) svaku noc nas pun k,kak je bilo proslu godinu,ko je bio je znao,u 10 nas je bilo tam 800000!

IGi-AeroX:

--- Citat: R@kija - 13 Ožujak, 2012, 22:33:55 ---nekuzim kaj se tu sad svi dogovarate,opet ce bit sad od 4 mjeseca na billi(remetinec) svaku noc nas pun k,kak je bilo proslu godinu,ko je bio je znao,u 10 nas je bilo tam 800000!

--- Kraj citata ---
cekaj malo pa zasto se nebi mi iz istocnog dijela grada uglavnom dubrava dogovarali za voznjice?
sad kad smo imali ovu voznjicu nedavno,vec smo se dog. svaku vecer smo u dupcu,isto nas bude puno.pa sta sad

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju