Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

dogovori za male ZG meetove

<< < (55/84) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: dule pacov - 03 Ožujak, 2012, 20:43:36 ---da bilo je super..ali za mene i Tomi_ZG je skoro loše zavrsilo pri povratku iz gorice kad nam je neka ku*va izletila sa mercedesom

--- Kraj citata ---
jebala mater svoju ja skoro poginuo... falilo je pedalj da me sruši kurva a vozili se 70-80

dule pacov:
ma glupaca ja sam stao par cm iza tomia i to kad sam stao sam se bio okreno za 90° neznam ni ja kak,dobro da netko nije sa autom iza mene bio jel bi me pokupio

Tomi_ZG:
Da je#ala majku svoju,skoro je Zvonkeca satrla,a ja po kočnici i Dule skoro u mene,i onda se još neki lik s drugim autom s kojim ju je pratio,očito njezin frend,još nama nekaj bahatil na semaforu

edo haker:
za sve ima nacina vracanja... doduse treba imat bar malo sredjen skutac :-D noga se ispravi i u visini retrovizora pa udri :-D pa nek izletava koliko oce...

zvonkec_92:

--- Citat: edo haker - 03 Ožujak, 2012, 20:57:55 ---za sve ima nacina vracanja... doduse treba imat bar malo sredjen skutac :-D noga se ispravi i u visini retrovizora pa udri :-D pa nek izletava koliko oce...

--- Kraj citata ---
mislim da če tak drugi put i bit... kurva skreče na autobusnu stanicu.. prije nje je stao isto neki mercedes taj njezin frend i ona da žmigavac da če se stat iza njega i počne skretat a točno u tom trenutku ju ja zaobilazim i kurva se predomisli i skrene nazad u traku i sparkira se ispred ovog merđe koji je več bio na stanici...j#bo joj ja mater blesavu.. a semafor prije sa tim pederom nekim si prek prozora pružaju ruke i pozravljaju se i to u vožnji, pri 80 km/h

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju