Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dogovori za male ZG meetove
ivanm:
--- Citat: IGi-AeroX - 03 Ožujak, 2012, 17:43:11 ---Mislim da bolje nije moglo bit
--- Kraj citata ---
je jer je ovo bilo bezveze, u 14.30 sam sastavio scoot i nisam znao gdje ste da dođem .. pitao sam da javite u kojem kafiću budete bili da znam doć - nula bodova
u 15 sati sam se vozikao po gračanima i čekao da se netko javi ovdje - nula bodova
u 15.15 sam se čuo sa drifterom koji je tad još bio doma da dođe do grada, on je došao u 15.30 u maksimir i ja sam ga tam čekao
u 16h smo bili na kremiću i malo kasnije bacili đir po gradu.
idući meet bude na parkingu ispod zapadne tribine stadiona dinamo.
Biker686:
--- Citat: IGi-AeroX - 03 Ožujak, 2012, 17:43:11 ---Mislim da bolje nije moglo bit
--- Kraj citata ---
ak se organizira meet onda se organizira negdje di nikom ne smetas dok se ne skupi ekipa :) i ne ceka se 15 min da se skupimo nego ipak malo vise vremena das :icon_thumright: onda isto ono kad 80 % ekipe krene dok jos neki motori stoje. ak je meet ceka se i zadnjeg.
zvonkec_92:
ja evo sad upravo došo doma.. ja i još 3 smo otišli za veliku goricu i nazad.. :D meni je bilo super dns, jedva čekam opet neki meet
Tomi_ZG:
Meni je isto bilo dobro,skupilo nas se dosta na kraju,ekipa je ok,bilo je dobrih skutera,malo se poganjali po gradu i kak Zvonkec veli otišli još na đir do Gorice i nazad,sve u svemu i više nego dobro.
Nadam se da će veliki meet biti još bolji.
zvonkec_92:
dečki kad je sljedeči meet kojeg točno datuma da znam unapred več tražit slobodan dan...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju