Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dogovori za male ZG meetove
smart bbb:
--- Citat: zvonkec_92 - 02 Ožujak, 2012, 22:44:03 ---danyq7 je danas bio gore i kaže da je cesta super i da nije zima.. :D
--- Kraj citata ---
danas je bilo 18stupnjeva ,a sutra bu 12-13 stupnjeva,a na sljemenu nebu prek 10
edo haker:
sljeme a-a, ja prvi gore sa skutom ne idem, ugl eo do malo prije sam radio sutra cu stavit jos jednu plastiku i stizem... znaci benzinska u dubravi (ona kod megica) u 1 h :-D eto... toliko od mene
zvonkec_92:
pa nema krokodila na sljemenu kaj se svi bojite sljemena. kak smo se ja i danyq7 vozikali na +4 po 2-3 sata ono u 1. mjesecu pa se nismo smrzli..
IGi-AeroX:
svi vi koji nemate regu ili vozacku cuvajte se sutra kad dodjete na benzinsku ima policije u civilu,karzy-a su copili,ostavili auto na stranu i cekali i samo pokazali znacku
Tomi_ZG:
--- Citat: IGi-AeroX - 02 Ožujak, 2012, 23:10:22 ---svi vi koji nemate regu ili vozacku cuvajte se sutra kad dodjete na benzinsku ima policije u civilu,karzy-a su copili,ostavili auto na stranu i cekali i samo pokazali znacku
--- Kraj citata ---
Nemora značit da budu dežurali tam,čovjek nije imal sreće,može se desit svakome i bilo gdje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju