Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dogovori za male ZG meetove
IGi-AeroX:
--- Citat: Biker686 - 01 Ožujak, 2012, 23:54:57 ---De ste pi##e opral sam traktor!
vidimo se!
--- Kraj citata ---
ajde dodagaj sa tim traktorom do benzinske.
DA LI IKO ZNA RAVNICU 300-400M DI NEMA BAS NICEGA? da bacimo koju trku
zvonkec_92:
--- Citat: IGi-AeroX - 02 Ožujak, 2012, 00:00:32 ---ajde dodagaj sa tim traktorom do benzinske.
DA LI IKO ZNA RAVNICU 300-400M DI NEMA BAS NICEGA? da bacimo koju trku
--- Kraj citata ---
Slavonska avenija.. :D
Grale:
--- Citat: zvonkec_92 - 02 Ožujak, 2012, 00:05:23 ---Slavonska avenija.. :D
--- Kraj citata ---
treba vratit natrag seljake da zatvore između dva semafora i evo idelne staze... :icon_biggrin:
e zvonkec si danas možda prešel po sveticama s 9-tkom...bila je ista tvoja i solidno je išla...nije se gegala po cesti...negdi oko 4 :icon_biggrin:
zvonkec_92:
--- Citat: Grale - 02 Ožujak, 2012, 00:20:33 ---treba vratit natrag seljake da zatvore između dva semafora i evo idelne staze... :icon_biggrin:
e zvonkec si danas možda prešel po sveticama s 9-tkom...bila je ista tvoja i solidno je išla...nije se gegala po cesti...negdi oko 4 :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
jok..moja još nije dalje iz kvarta izašla... bio sam stavio sa tatinog tablicu i malo se prepeljo da ne stoji :D aaa javit ču ja kad ju registriram pa čemo se svi skupa vozikat po zagrebu :D
ivanm:
--- Citat: Tomi_ZG - 01 Ožujak, 2012, 20:21:34 ---Baš sam sad gledao prognozu i bilo bu sunčano i oko 13 stupnjeva
btw,jel ti došao onaj runner kaj si reko da treba stić do subote
--- Kraj citata ---
nije, valjda se dečko misli još vozit pa ga dofura pred kišu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju