Tehnički kutak > Tuning skutera

BB Spuhovi

<< < (2/9) > >>

gumy:
malo da si mogo uporabiti search i sve bi našao.
kao npr ovo.

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,32040.msg481754.html#msg481754

steeef:

--- Citat: Jet Force C-tech - 25 Siječanj, 2012, 02:26:16 ---nemam BB makinu nit se razumijem u nju , al ce ti svi sad postavit pitanje za koji skut?

--- Kraj citata ---

vidi se da se ne razumiješ,a onda u ono kaj se nerazumiješ jednostavno nekomentiraš..

gamy otrove daj mi jedan evolution iskasapi i za moju bb mašinu 250..samo treba imat rupu na grani za lambdu..flanđu ni netrebam,zašvasaćemo suph na cilinder.

a daj lažeš da ima tipka SEARCH na ms forumu?!?!

Miki-speedy:

--- Citat: steeef - 25 Siječanj, 2012, 12:09:55 ---vidi se da se ne razumiješ,a onda u ono kaj se nerazumiješ jednostavno nekomentiraš..

gamy otrove daj mi jedan evolution iskasapi i za moju bb mašinu 250..samo treba imat rupu na grani za lambdu..flanđu ni netrebam,zašvasaćemo suph na cilinder.

a daj lažeš da ima tipka SEARCH na ms forumu?!?!

--- Kraj citata ---
Pa nisi se valjda i ti poceo glupirat,bas si izgledao ozbiljan

steeef:
dok sam ozbiljan nepaše vam,dok se zaebavam nepaše također  :dontknow:

sad sam eto u prethodnom postu napomenul par stvari kroz zaebanciju i malo ironije..i baš mi je lepo ;)
uglavnom da ne spammam..slobodno nek napišu svoja iskustva ostali bb-ovci kakva iskustva imaju sa svojim rinama od sporckih spuhova  :laughing7:

GhostRider:
kakav je taj em auspuh sta je jurca naveo u ovoj temi sta je gumy citirao,ima ko kakvu sliku?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju