Tehnički kutak > Tuning skutera
BB Spuhovi
MALES SR180r:
--- Citat: Drnda-1 - 25 Siječanj, 2012, 23:43:15 ---zar jolly trazi vise od mhra...
onda nije ni cudo da stalno imam dojam da mi skuter treba ici bolje :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
nezz vozim jolly-a 180,ali 172 je baš onak rejsing....kad bi imo para da mjenjam i spreseravam se uzo bi ili jolly-a 172 ili evo-a....a sad jbga.... :dontknow:
Drnda:
kod mene je 172, ja koliko sam bio tad upucen, navodno radi na malo visim rpm od pma, ali ocito nije tocno
cim mu treba dobro okretaja na startu i kako se penju, sve je jaci skut
MALES SR180r:
--- Citat: Drnda-1 - 25 Siječanj, 2012, 23:49:20 ---kod mene je 172, ja koliko sam bio tad upucen, navodno radi na malo visim rpm od pma, ali ocito nije tocno
cim mu treba dobro okretaja na startu i kako se penju, sve je jaci skut
--- Kraj citata ---
ma vraga malo jači od pm-a jači je on jbno od pm-a....
ako bog da i tommek-172 poštela satove,budemo napravili neki test između đoleta 172,đoleta 180 i MHR-a,jbga to jedino imamo..... :dontknow:
Drnda:
bas me zanimaju rezultati... po osjecaju bih rekao da mi skut vrti malo ispod 8k, a njemu bi sigurno jos tisuca ili vise bilo najbolje... jbg, nit sam se vozio, pa nisam imao vremena stelati previse.... ali te vibracije... jbt, malo trese, sto sad... kako tresu SM i cross cistokrvni... od njih bole ruke nakon voznji tek... ovdje samo lagano struji krv brze :toothy11:
MALES SR180r:
--- Citat: Drnda-1 - 25 Siječanj, 2012, 23:57:53 ---bas me zanimaju rezultati... po osjecaju bih rekao da mi skut vrti malo ispod 8k, a njemu bi sigurno jos tisuca ili vise bilo najbolje... jbg, nit sam se vozio, pa nisam imao vremena stelati previse.... ali te vibracije... jbt, malo trese, sto sad... kako tresu SM i cross cistokrvni... od njih bole ruke nakon voznji tek... ovdje samo lagano struji krv brze :toothy11:
--- Kraj citata ---
ma na te vibracije se samo tetkice žale,čim jače vibrira to više adrenalin šora,treba znat jahat pravog mustanga,a za tetkice su pony konjići!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju