Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
meet @ karašica/belišće sponsored by GORAN "SBR"
[SB]Replica 180:
heheheheh rekose mi da rijetko koji dj.i sviraju sjedecki....ja odmah sjeo!!, da budem medu rijetkima :toothy9: :toothy9:
1.karasica & megi RULLAJU, pas je pree lud , kontam da sve zna....
2.space...hm LOL srednjoskolke & igor(pedo.medo) :toothy10: :toothy10:
3.rellyca jebenica :headbang: :headbang:
4.poligon..... igor radi 8.mice na relyci...pokazao ogoromno vozacko umjece , MOS mislit :binkybaby: :binkybaby:
vpucko:
1. si vidio jbt ja joj kazem sjedi ona sjedne! cak ti i lopticu da u ruku da joj bacis :) heheh
2. jbt sta si mislio zast sam ja tamo po cijele dane, u srednjoj dobio svjedodzbu iz birtije ne skole hehehehe :)
3. ;)
4. igor u pocetku aaa blago receno pao bi da sad ide polagat za skuter, al vec nakon par pokusaja je savladao :) al bome i sr.ka lijepo 8.ce nize :) hehehe
-> jos da se neko sjetio burnout snimit il slikat hehehehe
btw. eo klip VESLACi hehehehe :) je da idemo od strane do strane al nema veze :)
vpucko:
i da ovaj bolesnik i njegov stunt! jbt nismo ni krenili od moje kuce vec me skoro iskipao na ledja :) hehehe
igor.sb:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 01 Travanj, 2008, 19:44:43 ---2.space...hm LOL srednjoskolke & igor(pedo.medo) :toothy10: :toothy10:
4.poligon..... igor radi 8.mice na relyci...pokazao ogoromno vozacko umjece , MOS mislit :binkybaby: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
2. hm...LOL srednjoskolke & goran na sr-ki pokusava odvozit 3m na kolu :toothy12: :toothy12:
4. u 8 bolje nego ti :drunken_smilie:
vess a di je treci filmic, na kojem je megica
vpucko:
uploada se a issss znas i sam da ide jedan po jedan pa onda jos cekam dok ga obradi :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju