Općenito > Generalno o skuterima
derbi again...
derbi50racing:
istina...teze ga je dignut nego ostale...al mene zanima ono sto trazih u postavljenoj temi!
vpucko:
vakih 5 tisuca km otvori dekl variomat pogledaj tj. rolice u kakvom su stanju, remen nakon 10-15 t km promjeni, pazi da ne ostanes bez ulja i sipaj gorivo u njeg hehehe :D
odin:
--- Citat: derbi50racing - 01 Travanj, 2008, 17:14:12 ---dakle...derbi gp1 50 race...
trebam sva Vasa iskustva i prilike te savijete,odrzavanje....pošto nisam dovoljno saznao iz proslih tema,otvorio sam novu...
napomena...nebi previse stuntao sa njime...koja paljotka guma,na prednji,na zadnji i to je to!
hvala unaprijed!
--- Kraj citata ---
motopuls paralelni test svih sportskih skutera
http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=509&Itemid=44
neprikosnoveni pobjednik
ivanm:
ima odlična vozna svojstva, odlično drži, nešto je kompliciranije održavanje zbog tog lanca koji treba redovito podmazivati i dotezati, ali inače ok.. gubi zbog toga nešto snage u odnosu na klasični skut..
to je hibrid pa kome se sviđa nek ga kupi, ja ga nebi vozio, radije običan skut..
Mr J:
--- Citat: ivanm - 02 Travanj, 2008, 12:03:43 ---ima odlična vozna svojstva, odlično drži, nešto je kompliciranije održavanje zbog tog lanca koji treba redovito podmazivati i dotezati, ali inače ok.. gubi zbog toga nešto snage u odnosu na klasični skut..
to je hibrid pa kome se sviđa nek ga kupi, ja ga nebi vozio, radije običan skut..
--- Kraj citata ---
niti ja ga nebih vozio... odrzavanje i servisiranje je ziva umjetnost, moras cijeli skuter raskopavati da bi do karburatora dosao... ali je zato dobar protiv kradje dijelova... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju