Tehnički kutak > Tuning skutera
pm variomat
GhostRider:
skuzio sam da je sve nes iskemijan a ocito im se pokazalo da vxr vario bolje funkcionira nego od bb-a, kao i kvacilo i zvono koje je takođe od vxr-a...
MALES SR180r:
--- Citat: GhostRider - 30 Siječanj, 2012, 10:40:30 ---skuzio sam da je sve nes iskemijan a ocito im se pokazalo da vxr vario bolje funkcionira nego od bb-a, kao i kvacilo i zvono koje je takođe od vxr-a...
--- Kraj citata ---
pokazalo se boljim u smislu jer od vxr-a prijenos dođe kao neki overange kad kemijaš na BB...jer je i vario i polutke veće nego od BB,a zvono i lamela su iste... :icon_biggrin:
a na ovo go*no da staviš kakav got vario će letit.... :icon_thumright:
GhostRider:
pa to i zelim rec na neki ajmo rec high end bb se isplati takve stvari radit jer ako se slaze nesto bolesno treba uskladit i prijenos s masinom da se moze izvuc maksimum i taj maksimum prenjet na cestu/stazu...
MALES SR180r:
--- Citat: GhostRider - 30 Siječanj, 2012, 10:59:39 ---pa to i zelim rec na neki ajmo rec high end bb se isplati takve stvari radit jer ako se slaze nesto bolesno treba uskladit i prijenos s masinom da se moze izvuc maksimum i taj maksimum prenjet na cestu/stazu...
--- Kraj citata ---
sve to stoji...ali samo da blokove preradiš kod poštenog majstora ti treba 2000kn....cjene varenja aluminija su bolesne....a na ovim blokovima je bilo bolesno posla.... :toothy11:
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: mhr-team - 29 Siječanj, 2012, 21:48:23 ---što se tiče prijenosa polini je po meni daleko najbolji... e sad ovaj variomat je se ugurao na prvo mjesto, bar po pričama i ovom gif videu :dontknow:
--- Kraj citata ---
malosi je naspram polinija tak ko da ga je krapinski pracovjek kleso u kamenu. ovaj polini izgleda stvarno fenomenalno...mislim nema se sta za rec. malosi je obicno g#vn%.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju