Tehnički kutak > Tuning skutera

pm variomat

<< < (2/11) > >>

GhostRider:

--- Citat: pajo - 24 Siječanj, 2012, 13:01:47 ---ja sam ga isto gledo i definitivno ako budem uzimo neki variomat bit če pm. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

također prve pare koje budem imao definitivno ce se potrosit na vario a najvjerovatnije na ovaj...

steeef:
samo nemojte terat na 12 000 rpm..

ili nešto novo,nešto divlje  :icon_biggrin:

http://www.variatore.com/sub4/index_CVTFR4.htm

zanimljiva tehnologija otvaranja varia,zakreće se kak i stražnje polutke..

MALES SR180r:
predobro izgleda ovaj PM,šteta šta nikad neću dat 1000kn za tak nešto,ali baš je sexy!  :glasses2:

GhostRider:

--- Citat: MALES SR180r - 24 Siječanj, 2012, 14:46:46 ---predobro izgleda ovaj PM,šteta šta nikad neću dat 1000kn za tak nešto,ali baš je sexy!  :glasses2:

--- Kraj citata ---

a gledaj malossi i polini su malo jeftiniji a na trzistu su vec masu vremena bez nekih izmjena tako da mislim da je pm nesto poboljsao u odnosu na ovo dvoje...  :)

MALES SR180r:

--- Citat: GhostRider - 25 Siječanj, 2012, 16:05:39 ---a gledaj malossi i polini su malo jeftiniji a na trzistu su vec masu vremena bez nekih izmjena tako da mislim da je pm nesto poboljsao u odnosu na ovo dvoje...  :)

--- Kraj citata ---

ma kažem to jer imam polovni multivar pa ono....nikad nebi takve stvari kupovo nove,jer se polovne mogu nać za trećinu cjene,a kad kupiš novi staviš na skut i za 100m je polovni... :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju