Ostalo > Motocikli

Honda cr-SM 250 ... Novo nanovo ::)

<< < (5/12) > >>

TomTomislav:
Nisi mi rekao gdje ima rama,trebala bi mi.

2stroke:

--- Citat: TomTomislav - 22 Siječanj, 2012, 22:05:08 ---Nisi mi rekao gdje ima rama,trebala bi mi.

--- Kraj citata ---

garantiram ti da u HR nebuš nikad našo ramu tu godište sa raćunom

i čemu ta glupa pitanja jel se da registrirati?  :)

Drnda:

--- Citat: 2stroke - 22 Siječanj, 2012, 22:38:45 ---garantiram ti da u HR nebuš nikad našo ramu tu godište sa raćunom

i čemu ta glupa pitanja jel se da registrirati?  :)

--- Kraj citata ---
ako mislis na moje pitanje.. zanima me, jer bi za koju godinu, ako ne uzmem nekog 4t supermota, sigurno isao na cr sa 250 ili 500 ccm, a onda me zanima moze li se regati

GhostRider:
moze ako stavis masinu u ramu od nekog cestovnog motora tipa mtx ili slicno bar kod honda al opet ti trebaju namotaji koji podrzavaju svjetla i to...

2stroke:

--- Citat: Drnda-1 - 22 Siječanj, 2012, 22:56:30 ---ako mislis na moje pitanje.. zanima me, jer bi za koju godinu, ako ne uzmem nekog 4t supermota, sigurno isao na cr sa 250 ili 500 ccm, a onda me zanima moze li se regati

--- Kraj citata ---

nemože se registrirati jer to nije motor napravljen za to natjecateljski motocross motor

postoji modeli CR-X (isti takav samo kaj ima svijetla i neke sitnice na mašini su drugaćije)to je hard enduro koji ima parire i može se registrirati a li mislim da ih u HR nema

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju