Ostalo > Motocikli
Honda cr-SM 250 ... Novo nanovo ::)
TomTomislav:
Nisi mi rekao gdje ima rama,trebala bi mi.
2stroke:
--- Citat: TomTomislav - 22 Siječanj, 2012, 22:05:08 ---Nisi mi rekao gdje ima rama,trebala bi mi.
--- Kraj citata ---
garantiram ti da u HR nebuš nikad našo ramu tu godište sa raćunom
i čemu ta glupa pitanja jel se da registrirati? :)
Drnda:
--- Citat: 2stroke - 22 Siječanj, 2012, 22:38:45 ---garantiram ti da u HR nebuš nikad našo ramu tu godište sa raćunom
i čemu ta glupa pitanja jel se da registrirati? :)
--- Kraj citata ---
ako mislis na moje pitanje.. zanima me, jer bi za koju godinu, ako ne uzmem nekog 4t supermota, sigurno isao na cr sa 250 ili 500 ccm, a onda me zanima moze li se regati
GhostRider:
moze ako stavis masinu u ramu od nekog cestovnog motora tipa mtx ili slicno bar kod honda al opet ti trebaju namotaji koji podrzavaju svjetla i to...
2stroke:
--- Citat: Drnda-1 - 22 Siječanj, 2012, 22:56:30 ---ako mislis na moje pitanje.. zanima me, jer bi za koju godinu, ako ne uzmem nekog 4t supermota, sigurno isao na cr sa 250 ili 500 ccm, a onda me zanima moze li se regati
--- Kraj citata ---
nemože se registrirati jer to nije motor napravljen za to natjecateljski motocross motor
postoji modeli CR-X (isti takav samo kaj ima svijetla i neke sitnice na mašini su drugaćije)to je hard enduro koji ima parire i može se registrirati a li mislim da ih u HR nema
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju