Tehnički kutak > Tuning skutera
big bore
pralas:
skoro pa novi roost sprint...
evo sta se meni dogodilo kada sam potrefio ciljane okretaje na 13 000+ okretaja...
jok ne pati auspuh:
da ne spominjem,da je na vodenoj propiso novi semering u roku 100 km,pukla nova zvijezda na ventilatoru variomata,plastični kolut od vodene pumpe se otopio na magnetu od tolikih okretaja,kevlar puko u roku 200 km itd. itd.
preveliki su to okretaji za samo voznju,ja sam nakon svake voznje imao "generalku" i provjeru svega jer da to nisam radio mozda sada trenutno ne bi bio tu i pisao ovo...
steeef:
toe kad bi htejli setap za trke vozit po cestama..to je neisplativo u svakom pogledu i samo teska pi*darija.
ak os maks izvlacit iz skutera kupi nekai skuter vece kubikaze a ne ic u ekstreme pa na kraju se nit provozat kak se spada.
pralas:
--- Citat: steeef - 22 Siječanj, 2012, 16:16:30 ---toe kad bi htejli setap za trke vozit po cestama..to je neisplativo u svakom pogledu i samo teska pi*darija.
ak os maks izvlacit iz skutera kupi nekai skuter vece kubikaze a ne ic u ekstreme pa na kraju se nit provozat kak se spada.
--- Kraj citata ---
potpis
doritos:
Jako puno stvari je radjeno za utrke sto ljudi ne kuze. Staze su bas za takve ultra nabrijane skutere sa takvim dijelovima. pi*darija je kad to voziš po Gmajni i sličnim cestama , i još kad se to sklapa na fuš način i još k tome takve trkače mašine 70-77-84-86-94cc i itd kod nas u hrvatskoj znaju mozda par ljudi slagati na profesionalan način. To je za ljude dubokog djepa i koji znaju sve o 2t.
dino73n:
Ni duje + nardo nisu za svaki dan a kamoli sta jace.
Svaki setup kojem treba jaci auspuh od YasuniR-a je presipanje iz supljeg u prazno.Em je potrosnja neopravdana za svakodnevnu voznje em su kvarovi svakodnevnica.
Jest da ja vozim MHR replica + Yasuni-R pa moje misljene nije dovoljno objektivno a rekao bih da je to najodmjereniji setup.Sigurno preko 10KS i preko 100km/h uz potrosnju od 3.5l u najboljim uslovima do 5,5l u najgorim.Onda moze se bez problema voziti na serijskoj radilici i da traje puk qrac kilometara.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju