Tehnički kutak > Garaža

Evo i mog SF-a!

<< < (8/40) > >>

ivan_speedy:

--- Citat: B.E.R.O. - 25 Siječanj, 2012, 13:44:25 ---Ako neces uzimati stop imas zmigavce na ljepljenje.
Nemora se busiti nista samo ih zaljepis i provuces zice i spojis!!!
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Pa kak provuces zice,kroz plastiku,moras busit...

sladjan94:
Da to jeste vidio sam takve zmige i nisu ni skupi ali opet zice moram provuc kroz plastiku ili u suproton jos ruznije ako ih razvucem preko plastike ;)

B.E.R.O.:

--- Citat: ivan_speedy - 25 Siječanj, 2012, 13:46:51 ---Pa kak provuces zice,kroz plastiku,moras busit...

--- Kraj citata ---

--- Citat: sladjan94 - 25 Siječanj, 2012, 20:34:04 ---Da to jeste vidio sam takve zmige i nisu ni skupi ali opet zice moram provuc kroz plastiku ili u suproton jos ruznije ako ih razvucem preko plastike ;)

--- Kraj citata ---
E jebiga sad!!!  ::) ;D
Zaljepis ga uz rub oklopa di se spaja pa provuces tih par mm da se na vidi.
Kreativnost ljudi!!!  :dontknow: :dontknow:

Tako sam ja na Yamahi rijesio!!!

sladjan94:
Pa evo i ja bas dodje sad na tu ideju!Zalijepim blizu otvora ovog na undertailu i proturim ovde kablovec u rupicu da se i ne vide i to je to!Aznaci to dobro drzi kad zalijepis dal je kasnije moguce skinuti i sta?Ne idu sarafi nikakvi samo zalijepis za plastiku i poz!? :headbang:

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639301952&target=productdetail&category1=A%3AA_PEUGEOT%3AA_PEUGEOT_SPEEDFIGHT50LC2&category2=CAT%3ACAT_STYLING%3ACAT_STYLING_BLINKER

B.E.R.O.:
Drzi dobro i mozes skinuti kad budes htjeo.
A ako hoces ponovno zaljepiti uzmes traku za lajsne,poskidas staru zalijepis novu i drzi.

Ne idu nikakvi sarafi!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju