Tehnički kutak > Garaža
Evo i mog SF-a!
benjamin_hawk:
neznam ja prvo na svoj sto sam uradio narucio sam undertail i odigo ga,kupi prednji amortizer tvrdji jer ovaj nevalja kur*u,a i zadnji isto,trea usis preraditi i eto za pocetak ti je dosta kad budes imo kesa spuh i lagano spremaj neki setup
sladjan94:
De mi ako mozes napsi cijene ako je moguce u eurima ako ne onda u kunama!Bas me zanima koji si distancer uzeo i koliko si platio!Kako mislis usis preradit?A evo u potrazi sam za underom!
benjamin_hawk:
--- Citat: sladjan94 - 24 Siječanj, 2012, 17:55:30 ---De mi ako mozes napsi cijene ako je moguce u eurima ako ne onda u kunama!Bas me zanima koji si distancer uzeo i koliko si platio!Kako mislis usis preradit?A evo u potrazi sam za underom!
--- Kraj citata ---
daj me dodaj na fb pa cu ti poslat linkove :D
benjamin mitrovic
sladjan94:
Jel ima ko ideju neku i mislite li da je ovo dobra ideja?Na ovaj under tail staviti ove migavce?
Ako ima neko bolju ideju neka kaze! A posto cu uzeti novi undertail pa jel zna neko kako bi mogao izvesti migavce da ne ostecujem undertail?Ono led stop svjetlo sa migavcima necu uzimati jer je preskupo 50eura! :icon_tongue:
Jet Force C-tech:
ma koji ce ti q... zmigavac , kad htjednes skrenut izbaci ruku kako rade i biciklisti i rjesen problem :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju