Tehnički kutak > Garaža
Evo i mog SF-a!
ivan_speedy:
Imas cijene sve na scooterattacku i scootercentru,ne znam napamet sve cijene :dontknow:
sladjan94:
Nego kako narucujete preko tog attacka i centra jel imate neke radnje u ZG ili preko neta porucite postom!Dal znate dal se moze za bosnu porucivat i kako ide sta? ???
sladjan94:
Jel moze neko rec evo napravio sam account na scooterattacku i sad kako sta ide?Tjeo sma uzet undertail i jos nekih sitnica al nez kako ide to!Ako neko ima iskustva sa tim molim vas da mi kazete kako za postu!kako postarina koliko se placa i imajte u vidu da sam iz Bosne jel se moze iz bosne narucivat ;)! :hello:
B.E.R.O.:
Poslao sam ti PM uvezi ovih pitanja!!!
Pogledaj na Scooter center,SIP tamo imas isto pi*darija!!
:icon_thumright:
sladjan94:
Ok hvala ti vidio sam por i snasao sam se!Lik Sanio iz tuzle za 52 eura ima undertail nov za prodat msm on trguje sa tim msm da zna vecina na koga mislim!Kod njega cu uzeti!Sad je 18 rodj pa ce biti i love 21 februara pa ce se i skut malo preporodit!Nego da vas jos nesto pitam mozda malo glupo za vas ali mene bas zanima!!! ;D Da li je moguce da dobijem malo jaci i bolji zvuk na motoru bez stavljanja sport auspsuha?Inace je sve serijala kod mene na skutu ;)!Poz
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju