Općenito > Generalno o skuterima
e-scooter budućnost ili?
hard_enduro:
ako dođu e skuteri na pumpe ce pocet stavljat štekere i to dobro naplacivat, nema đabe ni u stare babe!!
jedina dobra stvar sta nema zvuka je da ce se moc lakše zbibat pandurima :toothy10:
ja se ne micem od benzine, nafte, plina i ulja od pomfrija :laughing6: :laughing6:
Aprilia97:
--- Citat: hard_enduro - 05 Veljača, 2012, 13:58:11 ---ako dođu e skuteri na pumpe ce pocet stavljat štekere i to dobro naplacivat, nema đabe ni u stare babe!!
jedina dobra stvar sta nema zvuka je da ce se moc lakše zbibat pandurima :toothy10:
ja se ne micem od benzine, nafte, plina i ulja od pomfrija :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
ne voziš valjda i ti na izgorenom maslinovom ulju? hahahahaha
a kako ćće stavljat štekere ako ti treba bar pola saata da napuniš bateriju :icon_scratch:
anton55:
izmislit će samo bateriju koju ćeš mijenjati na "benzinskoj" ti njima praznu oni tebi punu ko plin
hard_enduro:
ili ce nabit veliku registraciju i cestarine itd...pa ce izmislit struju na koju se plaća cestarina...ma ugl znat ce drzava i glavonje ubrat na tome lovu :'(
ruffryder_93:
To dok zaživi ja ću biti 2m pod zemljom.Onda će bit ne moto susreti nego elektro susreti, ko ima najbolji LED sustav na skutu :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju