Općenito > Generalno o skuterima

e-scooter budućnost ili?

<< < (5/16) > >>

Aprilia97:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 21 Siječanj, 2012, 15:18:33 ---Još jedan zatupljeni odlskul balavac

--- Kraj citata ---

bolje oldskul nego te gluposti sa strujom

wonderkid:

--- Citat: Grale - 21 Siječanj, 2012, 12:53:09 --- :icon_thumright:
đe će francuz napravit skuter...aj da se talijani uhvate posla sa njima to bi odma zaživilo i živilo dugo vremena... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
E još samo treba to Bero shvatit i prodat ona svoja 2 Francuza i doživjet će preporod ;D

--- Citat: Aprilia97 - 21 Siječanj, 2012, 14:18:08 ---hahahaha! čekaj malo,kako ćemo ovo `turirat´,šta ćemo čipove stavljat? pa da me struja ubije...ako vi mislite da će ovo električno puhalo bit jače od minkenovaca,zavaravate se

--- Kraj citata ---
Ti sam sebe zavaravaš,očito nisi upoznat s e-skuterom,iznenadit češ se što on može ponuditi :)

Aprilia97:

--- Citat: wonderkid - 21 Siječanj, 2012, 15:53:58 ---Ti sam sebe zavaravaš,očito nisi upoznat s e-skuterom,iznenadit češ se što on može ponuditi :)

--- Kraj citata ---

bit će mi drago vidjet šta to čudo može,ali dok ne vidim ispred svojih očiju to,meni je današnji skuter majka  :headbang:

steeef:

--- Citat: Aprilia97 - 21 Siječanj, 2012, 15:19:30 ---bolje oldskul nego te gluposti sa strujom

--- Kraj citata ---

nisu gluposti nego tehnologija u razvoju i s velikim potencijalom,ti lupas gluposti.
jedino je jos problem baterije i njihovo dugo punjenje..i naravno monopol naftnih lobija..

Aprilia97:

--- Citat: steeef - 21 Siječanj, 2012, 16:43:05 ---nisu gluposti nego tehnologija u razvoju i s velikim potencijalom,ti lupas gluposti.
jedino je jos problem baterije i njihovo dugo punjenje..i naravno monopol naftnih lobija..

--- Kraj citata ---

pa baš za te baterije i govorim,i koliko će uopće trajat baterije...to će skuter više bit za odlaske na posao i kratke relacije....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju