Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SIP ima ZIP
Hljebaroš34:
Onda neka se ide na starinski đir turpijanje blokova sa frezerom ili biax kako ovde kažete i malo kit proturpijat ispolirat ispuh
Nero:
--- Citat: igor.sb - 26 Siječanj, 2012, 22:56:36 ---http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,26030.0.html
ovo (il dobar dio toga) treba prekopirat, ako ne motoforce kit, onda s6 racing
u startu je receno, da pare nisu problem, para se nema
--- Kraj citata ---
DI ste bili kad se setup prodavao.. ?? Kit motoforce je jos uvijek doma, samo treba novu kariku i vjerojatno klip.. a stage6 racing je skinut i stoji na polici..
Ili ako imas love, posalji PM, poslat cu ti popis dijelova sa svog zipa pa trgujmo. R1200 je prodan, i karb pwk24, imam stage6 pro i ostale sitnice :)
SIP:
--- Citat: Nero - 27 Siječanj, 2012, 23:52:08 ---
DI ste bili kad se setup prodavao.. ?? Kit motoforce je jos uvijek doma, samo treba novu kariku i vjerojatno klip.. a stage6 racing je skinut i stoji na polici..
Ili ako imas love, posalji PM, poslat cu ti popis dijelova sa svog zipa pa trgujmo. R1200 je prodan, i karb pwk24, imam stage6 pro i ostale sitnice :)
--- Kraj citata ---
Mene zanima zasto je skinut ??? i vidim da si sve ovo sto sam ja zamislio vec radio. Takodjer nije mi problem nista kupiti, ali brat, bratu ne moze klip imati ris ko Marijanska brazda :'(
ivek_sr:
--- Citat: SIP - 28 Siječanj, 2012, 07:23:33 ---Mene zanima zasto je skinut ??? i vidim da si sve ovo sto sam ja zamislio vec radio. Takodjer nije mi problem nista kupiti, ali brat, bratu ne moze klip imati ris ko Marijanska brazda :'(
--- Kraj citata ---
Možda se nema financija za financirat skuter... puno novaca uloženo i još puno novaca dda se voziš... mislim budimo realni benzin je preko 10 kuna pa ako skut guta preko 5 litara a svaki naturpijani skut toliko guta , osim i.e. mašina, onda si razmišljaš da je bolje serijala... a da ne govorim da te svake sezone valda čeka generalka.
Nero:
--- Citat: SIP - 28 Siječanj, 2012, 07:23:33 ---Mene zanima zasto je skinut ??? i vidim da si sve ovo sto sam ja zamislio vec radio. Takodjer nije mi problem nista kupiti, ali brat, bratu ne moze klip imati ris ko Marijanska brazda :'(
--- Kraj citata ---
Klip ima ris koji se mjeri u mikrometrima ;D, skinut je isključivo radi prodaje setupa i prelaska na slabije.. pitaj kupce auspuha i karburatora u kakvom su im stanju došli, nisam kreten da prodajem zaribani kit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju