Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SIP ima ZIP
SIP:
--- Citat: B.E.R.O. - 18 Siječanj, 2012, 22:01:17 ---Eto metalik brate vidis da znas di trebas slike staviti
Prodaj Zip-a i kupi Peugeota prva stvar,kad rijesis to onda cemo ostale...
:toothy10: :toothy10:
:hello:
--- Kraj citata ---
Pa daj nemoj da si takav tek sam se dokopao prvog skutera u zivotu i ti hoces vec da ga prodam :(
SIP:
--- Citat: efz - 18 Siječanj, 2012, 22:01:56 ---Mozes i neki dobar Stage6 setup slozit, sada je akcija 15% :redface:
Evo i katalog: http://www.mojskuter.com/doc/stage6_kat_2012_EN.pdf
--- Kraj citata ---
Iskreno gledao sve, ovih dana poslikma kako to izgleda i sto imam, onda mi savjetujte kojim smjerom da idem, a ipak definitivno mora biti neki MIDRACE.
vanjossi:
prvi skuter i midrace, nhf ali bez iskustva teško ćeš to složiti da ide kako spada i održavat
za početak složi base, koji na toj maloj zvjeri ide solidno, kad ti to dosadi najbolje je ubacit BB i najjeftinije
kod COK-a si uzmeš mašinu da ti stoji kuci i pjesma ;D
SIP:
--- Citat: vanjossi - 18 Siječanj, 2012, 22:14:05 ---prvi skuter i midrace, nhf ali bez iskustva teško ćeš to složiti da ide kako spada i održavat
za početak složi base, koji na toj maloj zvjeri ide solidno, kad ti to dosadi najbolje je ubacit BB i najjeftinije
kod COK-a si uzmeš mašinu da ti stoji kuci i pjesma ;D
--- Kraj citata ---
To mi je zanimljivo, onako na glas razmisaljam. Kupis masinu, zbilja ludu, od polinija za 25000 kuna i je li ona ide bolje, brze, od nekog BB-a ???
Miki-speedy:
--- Citat: SIP - 18 Siječanj, 2012, 22:23:37 ---To mi je zanimljivo, onako na glas razmisaljam. Kupis masinu, zbilja ludu, od polinija za 25000 kuna i je li ona ide bolje, brze, od nekog BB-a ???
--- Kraj citata ---
Da,ali krace
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju