Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning
siljo5555:
imam pitanje za vas profice, naso sam kit due+ al je klip sa dvije karike od top tropy pa me zanima kak to radi vjrovatno nema snage ko klasicni due+ sa jednom karikom? molim pomoc :help:
animatrix:
Trebao bi biti dobar za slabije auspuhe
Miki-speedy:
--- Citat: siljo5555 - 22 Siječanj, 2012, 14:22:07 ---imam pitanje za vas profice, naso sam kit due+ al je klip sa dvije karike od top tropy pa me zanima kak to radi vjrovatno nema snage ko klasicni due+ sa jednom karikom? molim pomoc :help:
--- Kraj citata ---
Radije kit s 2 karike originalno i voljno
siljo5555:
jel bi dobio sta sa nekom sportskim kvacilom, jer sam na ljeto osijetio da nekad malo zavibrira na startu al sam nekad, i sad neki dan kad smo sve rastavili kvacilo je u redu ima 4mm mesa, inace kvacilo i zvono su seriski? radi se o piaggio masini runner 2003g, hvala...
Johnny iber:
--- Citat: siljo5555 - 22 Siječanj, 2012, 22:01:33 ---jel bi dobio sta sa nekom sportskim kvacilom, jer sam na ljeto osijetio da nekad malo zavibrira na startu al sam nekad, i sad neki dan kad smo sve rastavili kvacilo je u redu ima 4mm mesa, inace kvacilo i zvono su seriski? radi se o piaggio masini runner 2003g, hvala...
--- Kraj citata ---
Potpuno nepotrebno za base setup ili slabiji mid race, sve iznad se preporuca da se stavi neki aftermarket
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju