Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning

<< < (5/11) > >>

luna500rr:
skuter ne cvika zbog malog, nego zbog rastelanog karba... moja luna je ohoho presla na phva 12 i nista joj... i kad je bila na 17.5 ili 16 jednako sam je vozio jer je vecina vremena bio jako mali gas...
razlika je sto s 17.5 dosta bolje prima gas i ide, al s 12 trosi manje...

megalodon:

--- Citat: danc00 - 18 Siječanj, 2012, 20:38:22 ---Yamaha neka iz 97`, nije bitno ima minarelli AC kratki blok mašinu. Ovo ljeto kupil i stavil na nju 70ccm DR.evo, 12mm karburator(japanski neki), bila dizna M6 80, reko stavim kit pa ću za početak stavit 85 diznu, i skuter se gušil, vratim 80 diznu i skuter ide ko blesav.

Sad mi je žal kaj nisam svječicu slikal, tavu savršenu smjesu kak je taj fergazer daval ja u životu nisam videl kod ijednog 2T motora, ona prava smeđa boja, suha ko duhan, crnog ni malo, ni mikrona, ko da si ju iz knjige uzel.

Zato najte govoriti da bu cvikalo sa 12mm karburatorom kad se lik još uvjek vozi ko gospon :icon_thumright:

P.S- druga stvar kaj bu on s tim fergazerom napravil...ali da 12mm nije za 70ccm to su gluposti :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Druze imam najiskusnijeg majstora ja mislim da nema boljeg 40 godina radi sa motorima ,skuterima i rekao mi je da moze sa 12 mm al sam otvorio temu da bi bio vise upucen  ;D

danc00:

--- Citat: megalodon - 18 Siječanj, 2012, 21:03:03 ---

Druze imam najiskusnijeg majstora ja mislim da nema boljeg 40 godina radi sa motorima ,skuterima i rekao mi je da moze sa 12 mm al sam otvorio temu da bi bio vise upucen  ;D

--- Kraj citata ---

Svi ga mi imamo, ne sekiraj se pa opet ima ljudi kad zacvika vele "pa majstor mi je to slagal"  :icon_thumright:

Tak je luna, zacvika zato je je rasštelan, a ne jer je "kao" premali  :icon_thumright:

Miki-speedy:

--- Citat: megalodon - 18 Siječanj, 2012, 21:03:03 ---

Druze imam najiskusnijeg majstora ja mislim da nema boljeg 40 godina radi sa motorima ,skuterima i rekao mi je da moze sa 12 mm al sam otvorio temu da bi bio vise upucen  ;D

--- Kraj citata ---
Daj molim te,drugo je popravljanje motora drugo je tuniranje skutera,tako da nemoj da mijesas ta 2 pojma  :icon_thumright:

megalodon:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 18 Siječanj, 2012, 21:57:25 ---Daj molim te,drugo je popravljanje motora drugo je tuniranje skutera,tako da nemoj da mijesas ta 2 pojma  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ok druze  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju