Tehnički kutak > Tuning skutera

Mozete mi dat za aeroxa setup

<< < (4/5) > >>

Rox-Rab:

--- Citat: benjamin_hawk - 24 Siječanj, 2012, 18:40:22 ---ccc kako smo samo zivcani  :happy6:

--- Kraj citata ---

pa ko nebi bio kad u svakoj temi napises nesto bezveze i onda se izvlacis na to '' ah procitao sam gore negdje u postu''

onda radije ne komentiraj nista  :dontknow:

moto:
Blokada u auspuhu jesi izvadio ?

benjamin_hawk:
eto vidis mene napadate a moto pita 2 puta isto ko i ja a covijek ponovio jedno 3 puta da ima sportski auspuh xD
a on je sigurno isto mislio ko i ja.jer sportski auspusi imaju isto blokadu na grani.... ali covijek enmoze vise nista reci odma te napadnu  :laughing7:

Rox-Rab:

--- Citat: benjamin_hawk - 24 Siječanj, 2012, 18:49:47 ---eto vidis mene napadate a moto pita 2 puta isto ko i ja a covijek ponovio jedno 3 puta da ima sportski auspuh xD
a on je sigurno isto mislio ko i ja.jer sportski auspusi imaju isto blokadu na grani.... ali covijek enmoze vise nista reci odma te napadnu  :laughing7:

--- Kraj citata ---

1. ja ne vidim di je moto rekao 2x isto  :icon_scratch:
2. nije 3x receno da ima sportski spuh nego jednom

benjo dragi znas li ti citati?

rolice oko 5gr stavi
zute malossi suste
malossi zuti centralni
provjeri u kakvom ti je stanju remen

benjamin_hawk:

--- Citat: Rox-Rab - 24 Siječanj, 2012, 18:53:13 ---1. ja ne vidim di je moto rekao 2x isto  :icon_scratch:
2. nije 3x receno da ima sportski spuh nego jednom

benjo dragi znas li ti citati?

pa joj znam ali ti ne xD nisam rekao da je moto spomenuo 2 puta isto reko sam da je ovaj rekao u cijeloj temi 3 puta da ima sport auspuh ccc

rolice oko 5gr stavi
zute malossi suste
malossi zuti centralni
provjeri u kakvom ti je stanju remen

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju