Tehnički kutak > Tuning skutera
Mozete mi dat za aeroxa setup
Rox-Rab:
--- Citat: benjamin_hawk - 24 Siječanj, 2012, 18:40:22 ---ccc kako smo samo zivcani :happy6:
--- Kraj citata ---
pa ko nebi bio kad u svakoj temi napises nesto bezveze i onda se izvlacis na to '' ah procitao sam gore negdje u postu''
onda radije ne komentiraj nista :dontknow:
moto:
Blokada u auspuhu jesi izvadio ?
benjamin_hawk:
eto vidis mene napadate a moto pita 2 puta isto ko i ja a covijek ponovio jedno 3 puta da ima sportski auspuh xD
a on je sigurno isto mislio ko i ja.jer sportski auspusi imaju isto blokadu na grani.... ali covijek enmoze vise nista reci odma te napadnu :laughing7:
Rox-Rab:
--- Citat: benjamin_hawk - 24 Siječanj, 2012, 18:49:47 ---eto vidis mene napadate a moto pita 2 puta isto ko i ja a covijek ponovio jedno 3 puta da ima sportski auspuh xD
a on je sigurno isto mislio ko i ja.jer sportski auspusi imaju isto blokadu na grani.... ali covijek enmoze vise nista reci odma te napadnu :laughing7:
--- Kraj citata ---
1. ja ne vidim di je moto rekao 2x isto :icon_scratch:
2. nije 3x receno da ima sportski spuh nego jednom
benjo dragi znas li ti citati?
rolice oko 5gr stavi
zute malossi suste
malossi zuti centralni
provjeri u kakvom ti je stanju remen
benjamin_hawk:
--- Citat: Rox-Rab - 24 Siječanj, 2012, 18:53:13 ---1. ja ne vidim di je moto rekao 2x isto :icon_scratch:
2. nije 3x receno da ima sportski spuh nego jednom
benjo dragi znas li ti citati?
pa joj znam ali ti ne xD nisam rekao da je moto spomenuo 2 puta isto reko sam da je ovaj rekao u cijeloj temi 3 puta da ima sport auspuh ccc
rolice oko 5gr stavi
zute malossi suste
malossi zuti centralni
provjeri u kakvom ti je stanju remen
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju