Tehnički kutak > Tuning skutera
mhr replica setup pomoc
Toncho10:
Znaci ovako trebam pomoc oko setupa
U pitanju je Derbi gp1 racing sa onim leotrulezom..spuh ide max do nekih 10200-10500rpm
Za sada je ovaka situacija: MHR Replica
Dellorto 19 PHBG(postelan kako je kolega 3alfa3 reko i vecina se slozila da je to naj,glavna 85,ler 50 klipic 40....)
Malossi Variomat unutra 5.8g rolice..taman se vrti do 10200-10500..tu je granica spuha tako da je to oke)
E sad koje federe kvacila staviti i koju centralnu (bijele zute? bijelu serijsku lljubicastu kakvu vec)
Znaci taj prijenos me jos samo pati...mozda ubodem deltu ali to tek kasnije
s_f_2:
Meni je na MHR replici na seriskom kvacilu sa Zx-om islo crvene oprugivce it leovince pakiranja i centralna bijela malossi
kileextreme:
--- Citat: Toncho10 - 16 Siječanj, 2012, 22:29:59 ---Znaci ovako trebam pomoc oko setupa
U pitanju je Derbi gp1 racing sa onim leotrulezom..spuh ide max do nekih 10200-10500rpm
Za sada je ovaka situacija: MHR Replica
Dellorto 19 PHBG(postelan kako je kolega 3alfa3 reko i vecina se slozila da je to naj,glavna 85,ler 50 klipic 40....)
Malossi Variomat unutra 5.8g rolice..taman se vrti do 10200-10500..tu je granica spuha tako da je to oke)
E sad koje federe kvacila staviti i koju centralnu (bijele zute? bijelu serijsku lljubicastu kakvu vec)
Znaci taj prijenos me jos samo pati...mozda ubodem deltu ali to tek kasnije
--- Kraj citata ---
centralna seriska federe zute ili crvene
gumy:
žuti malossi federi i serijska ili ljubičasta centralna.
_r0bi_:
--- Citat: gumy - 17 Siječanj, 2012, 01:48:45 ---žuti malossi federi i serijska ili ljubičasta centralna.
--- Kraj citata ---
serijska :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju