Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Baotian big bore :DD ***slike***
skipper_2t:
da nema mase ja mislin da nebi ni upalia,to mi se desilo na skiperu proslom,a problem je rjesen prominia san svicicu i sad radi uredno,moze li mi neko rec koju bi mi najbolje bilo svicicu stavit
EdoSP:
ja sam na svaki BB stavljao B9ES
Miki-speedy:
--- Citat: EdoSP - 17 Listopad, 2012, 16:44:17 ---ja sam na svaki BB stavljao B9ES
--- Kraj citata ---
BR9es :icon_thumright:
Rinsy:
--- Citat: skipper_2t - 17 Listopad, 2012, 14:13:12 ---da nema mase ja mislin da nebi ni upalia,to mi se desilo na skiperu proslom,a problem je rjesen prominia san svicicu i sad radi uredno,moze li mi neko rec koju bi mi najbolje bilo svicicu stavit
--- Kraj citata ---
Meni je palija al je bija frflja tajfun kad bi da gasa primija bi pa bi se ugasija
skipper_2t:
update!
da nebi mislili da se nista ne radi,radi se punom parom!posta san sad u fazi skupljanja mehanickih djelova,sad se radi na plastikama i poliranju,uglavnon vizualno se sređuje,ovih dana bi triba pripasat kiler i rjesit plastike do kraja pa van poslikan,prednja vilica je spustena 2-2.5 cm neznan tocno nisan miria.
i da ne pomislite da je kriza uzea san 180 cilindar u odlicnom stanju,3 radilice od sp-a,polini plavi centralni,federi crveni i kuglice 9.5gr za sad,triba uzet jos par setova kuglica i jos bar 2 centralna da se to lipo postela
pozz
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju