Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Baotian big bore :DD ***slike***

<< < (7/21) > >>

skipper_2t:
vidicu to sutra kad buden klackalice ubaciva :icon_thumright: nego cok mislia san provest dvi gumene cijevi kroc plastike na kapu cilindra da kroz te cijevi puse zrak u cilindar,jeli to pametno i oce sta pridonit?

CoK:

--- Citat: skipper_2t - 08 Veljača, 2012, 21:18:29 ---vidicu to sutra kad buden klackalice ubaciva :icon_thumright: nego cok mislia san provest dvi gumene cijevi kroc plastike na kapu cilindra da kroz te cijevi puse zrak u cilindar,jeli to pametno i oce sta pridonit?

--- Kraj citata ---
ako ima plastike hladenja, ne trebaju ti te cijevi  :dontknow:

ventilator hladi vise odnosno manje po okretajima, a ti to sto se vozis, nece puno zraka proci kroz te cijevi ja mislim

obicno provuku cijev aluminijsku (onakvu kao od usisivaca sto se rasteze) pa ju spoji na dekl da hladi bolje prijenos

rade nabavi onaj ''usis'' sto se stavi na ulaz kod ventilatora, onaj usmjerivac  :icon_thumright:

skipper_2t:
evo update neki,masina je pripasana,nosac je gotov komplet,ima jos samo varove malo poredit i opiturat ramu da ne hrđa,nabavljeni su neki djelovi,neki se cekaju,uglavnon slike sutra ili prekosutra

luna500rr:
aj brane da je i to vise vidit :icon_biggrin: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

skipper_2t:
http://imageshack.us/g/36/p1010871l.jpg/ evo slike,varove triba malo poredit,znaci nemoj te se uvatit kako je lose zavareno bla bla,ja san stavia slike nosaca kako je to meni izgledalo ok a ako van se nesviđa vi napravite bolji i tocka!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju