Općenito > Propisi
kazna za kacigu
ziloryder:
Budi dobrica, i sve sta ti rece teta na sudu, samo odgovori uredu, aha i te stvari :icon_thumright: Bio sam vec mogo sam se svadjat al sta bi mi to koristilo
konig:
baš nisi imao sreće ako je stvarno prvi put :) ,al oprostiti će ti,to stoji,znam kad sam ja prije 3 god dobio kaznu za vožnju bez vozačke 5000kn pa su mi oprostili,samo se nemoj više zaje**vati,al pandur je u klincu kad ti je napisao kaznu odmah :toothy12: ,znam kad sam ja vozio prije 2 god frenda na motoru po ljeti bez kacige,i pandur sa motorom dođe do nas na semaforima i samo je reko ovom ajde silazi ti dole,i otišao dalje ;D
IceMan:
a jbg...ovo mi je pouka za drugi put...sad cu napisat neku žalbicu i poslat pa cu cekat da dode poziv na sud :)
3alfa3:
--- Citat: B.E.R.O. - 16 Siječanj, 2012, 22:45:40 ---Vrtic,osam godina osnovne skole,cetiri godine srednje,fakultet,visi fakultet,jos visi fakultet,raditi cijeli zivot....
Na kraju zavrsis dva metra pod zemljom i crvi ti pojedu tu paamet!!!
:drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
:toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
Ostatke pameti, jer vecinu smrkovima operu vatrogasci nakon nesrece
sikirica:
--- Citat: 3alfa3 - 16 Siječanj, 2012, 22:40:44 ---Vidis kak je to blesavo - stavljas pamet u glavu 8 godina u osnovnoj skoli, 4 godine u srednjoj, a onda zveknes sa skutera glavom bez kacige i sve to sto si napunio prosipas po cesti
--- Kraj citata ---
ako si napunio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju