Sportski kutak > Sve vezano za utrke
sezona 2012. (šta, ko, gdje...???)
f-racing:
Konačno se našlo organizatora koji će organizirati više od 3-4 utrke kroz sezonu, tj napraviti jednu kvalitetnu i bogatu sezonu. A poligoni (Markuševac i Dubrava) su barem utrke koje ne iziskuju nikakva ulaganja. 1. Grobnik nije poligon kao ovi navedeni već kružna staza od gotovo 1000 metara koja će biti postajena na kraju parkinga. U Dubravi jure sa autima, šta mislite da to neće biti jako "otvorena" i brza staza za skutere?! Zemljani poligon u Maloj Mlaci je isto kružna staza od preko 600 metara, širine 6-8 metara sa par dobrih ravnica i 2 brza zavoja, tako da će NO LIMIT skuteri itekako imati gdje iskorištavati svoju punu snagu. Uostalom ima još dvije slabije klase kojima će više pasati malo tehničkih staza tj. poligona.
P.S. Lux pa nije valjda da si se prepao?!
f-racing:
Zemljana staza neće imati skokova i biti će maksimalno uredena tj. ispeglana kako amortizacija na skuterima ne bi trpila puno veća naprezanja nego što je to na pojedinim asfaltiranim stazama (gradske i Belica).
gumy:
svaka čast na organizaciji, konačno da je to malo živnilo, doći ću na čim više utrka što se bude dalo izfinancirati jer osim virovitice ni jedna nije bliža od 250km. :(
DeLUX:
nisam se prepao, ali daj ti izguraj sezonu supermota i skutera sa 12 utrka..pa treba mi 10 kila eura za to sve, a sponzori svaka čast nema ih :dontknow:
markuševac je za k**ra*, postoji disciplina u čunjevima i to...ali brate mili pa svaki vikend neka trka
šta je previše previše..ima ljudi koji rade npr. svaki drugi vikend pa bi još mogli nekak dogovorit, ali ovak nema šanse
vjeruj mi da kak bude bude ja vozim sve trke za to se nemoraš bojat ;)
ali govorim za druge..
prenatrpano do bola i financijski se previše traži..nije dobro kad je malo, nije dobro kad je puno
treba se nać neka zlatna sredina tih utrka i svega, a za ostalo ko voli nek izvoli ali bez bodovanja za ph
tak da mi nemamo neku obavezu vozit i potrošit i na tome 300-400kn
moje mišljenje, ostalo sve 5 :hello:
sp...:
točno tak......dobro veli......ajde mi koji smo tu u zagrebu .....mislim ni mi nemremo..sve isfinancirat....a neko dole..mislim ne kužim....terba napravit.....glavne ove trke...poreč pula grobnik marof virovitica il koje su vožene već prošle godine......za bodovanje.....ovo ostalo...ma k**ra*.....sve su to priče mali troškovi zagreb ovo ono..ma pusti priču skupi se tu pomalo...tolko toga da ti je muka kad staviš na papir...tak da..mislim..da radi nas samih ovaj raspored nebi trebao zaživjet....jer prvo...svi neće dolazit na svaku trku....a kad ne dođeš na par njih...izgubiš volju jer si već zgubil bodova tj ostali su skupili i tak....i manje bu trkača na stazama....a ovak ak se složi ljepo raspored neki manji.....doššli bumo svi...u dirku za bodove i trka se nebu propuštala....bolje imat..ljepo 5 6 evenata kak se spada...neg napravit 9 trki..od toga.....svega...na pol......i kaj smo dobili..bzvezni trošak....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju