Sportski kutak > Sve vezano za utrke

sezona 2012. (šta, ko, gdje...???)

<< < (6/25) > >>

nidjo180sp:
kak sad stvari stoje,sezona 2012 nebude ni pocela...

-  ČLANICAMA HMS-a
- S V I M A –
Zagreb, 12.01.2012.
Predmet: OBAVIJEST
Poštovani,

Ovime Vas obavještavamo das u svi servisi koje Hrvatski  motociklistički savez (kao i bilo koji drugi
nacionalni savez – FMN)  dobiva od Svjetske motociklističke federacije FIM (izdavanje vozačkih I sudačkih
licenci, upis i ovjera natjecanja itd.) suspendirani i ukinuti do podmirenja u cjelosti duga prema FIM-u.
Dug se odnosi na organizatora Grand Prix utrke u speedway-u koja je održana  krajem rujna 2011. na
stadionu u Donjem Kraljevcu,  a organizator koje je bio Speedway klub UNIA.
Dakle, do konačnog podmirenja duga SK Unia,  HMS ne može dobiti niti korstiti nikakve usluge od FIM-a.

Sportski pozdrav.

Glavni tajnik:
          Marijan Papić

2TDottore:

--- Citat: steeef - 16 Siječanj, 2012, 12:22:33 ---najgluplja stvar mi je da u rookie klasi sa pedeseticama koje imaju spuh eventualno multivar mogu se natjecat i sa 4t 125cc skuterima tj vx-om i sa multivarom..to je baš isto..

--- Kraj citata ---

u klasi 50 postoje tri ogranicenja serijska termogrupa,17,5 fergazer i cestovne gume ostalo skidas i stavljas sta god oces.znaci po cilindru radis sta oces stavljas auspuh kakav oces struju kakvu oces ovjese kakve oces i ostalo.pa sad ak neko misli da ima sanse sa vx-om nek proba ;)

steeef:

--- Citat: 2TDottore - 16 Siječanj, 2012, 15:09:46 ---u klasi 50 postoje tri ogranicenja serijska termogrupa,17,5 fergazer i cestovne gume ostalo skidas i stavljas sta god oces.znaci po cilindru radis sta oces stavljas auspuh kakav oces struju kakvu oces ovjese kakve oces i ostalo.pa sad ak neko misli da ima sanse sa vx-om nek proba ;)

--- Kraj citata ---

ja velim da nema šanse sa vx-om..50cckak god da turpijaš i kakav god spuh da staviš.

DeLUX:
oćemo ovak..serijski 50 sa nardom ubija sve 125ice 4t  :dontknow:

2TDottore:

--- Citat: steeef - 16 Siječanj, 2012, 15:12:10 ---ja velim da nema šanse sa vx-om..50cckak god da turpijaš i kakav god spuh da staviš.

--- Kraj citata ---

štef ne trkeljaj gluposti molim te....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju