Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Aprilia SR 125/150 lagana vožnja

<< < (6/9) > >>

Drnda:

--- Citat: MALES SR180r - 17 Siječanj, 2012, 16:29:46 ---@konig nije baš sve u skliskoj cesti i malo jačem skuteru/motoru.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
to si u pravu, moze se zanijeti i bez skliske ceste, ali jbg, tu treba i dovoljno snazan skuter da izdrzi par sekundi

MALES SR180r:

--- Citat: Drnda-1 - 17 Siječanj, 2012, 20:00:45 ---to si u pravu, moze se zanijeti i bez skliske ceste, ali jbg, tu treba i dovoljno snazan skuter da izdrzi par sekundi

--- Kraj citata ---

150-tka ima dovoljno snage za bacit u bok na bilo kakvoj cesti,samo treba imat muda i malo znanja....  :)

Drnda:
moze, nisam to mislio.. nije nju problem trznuti u bok, ali je problem ako ima dobar grip izdrzati par sekundi da kotac proklizuje....
meni je tako isao lijepo bokom i odjednom zagrizao asfalt pa me nekako bacio na zadnji dok sam bio nagnut, umalo sam se polomio... cim vise snage ima, lakse je

konig:

--- Citat: MALES SR180r - 17 Siječanj, 2012, 16:29:46 ---@konig nije baš sve u skliskoj cesti i malo jačem skuteru/motoru.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

naravno da nije,zezam se ja malo,al budimo realni,najveću ulogu ima snaga skutera  :)

konig:
ovo što ti se dogodilo da te digo na zadnji,znam kako ti je  :toothy12: ,znam ja dečka koji s vx-om uđe i izađe iz đir po boku(govorim o zavoju tipa skretanje u drugu ulicu i to),al jbg,on je prešao 60 000km s tim skuterom i zna sve o njemu....al ovo sa sr-kom što si rekao da možeš i po boljoj cesti bacit,hmm,neznam baš,zračno hlađenje i brzo se zagrije i onda izgubi i snage malo,ili je to samo kod mene  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju