Tehnički kutak > Tuning skutera

Rolnice i Federi , gramaza i tvrdoca ! HELP !

<< < (3/3)

MIKSETA:
Koliko puta treba da kazem  :icon_biggrin:
Bijeli ili zeleni malossi federe kvacila za aerox 100cc  :)
a za centralni prvo probaj sa seriski,stavi rolnice i federe kvacila probaj kako se ponasa i onda bus videl dali ti treba tvrdji centralni  :)
i to je to... :icon_biggrin:

Benq:

--- Citat: MIKSETA - 19 Siječanj, 2012, 15:02:48 ---Koliko puta treba da kazem  :icon_biggrin:
Bijeli ili zeleni malossi federe kvacila za aerox 100cc  :)
a za centralni prvo probaj sa seriski,stavi rolnice i federe kvacila probaj kako se ponasa i onda bus videl dali ti treba tvrdji centralni  :)
i to je to... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ko ovdje prica o aerox-u :) , rijec je o keeway skuterima ili sam nesto previdio ... Sto se tice federa i dalje ti kod mene u ponudi stoje plavi federi koji su sasvim dovoljni za dobar start , pa se skontaj...

MIKSETA:

--- Citat: Benq - 19 Siječanj, 2012, 20:07:42 ---Ko ovdje prica o aerox-u :) , rijec je o keeway skuterima ili sam nesto previdio ... Sto se tice federa i dalje ti kod mene u ponudi stoje plavi federi koji su sasvim dovoljni za dobar start , pa se skontaj...

--- Kraj citata ---
jooooooooooooooooooooooooooooooooj  :drunken_smilie:

Stogli:

--- Citat: ghostrider678 - 16 Siječanj, 2012, 14:51:57 ---Stavi 3.7 rolnice. Ja sam dobio 4g uz next r, ali trebaju malo lakse. A za federe ne znam, nisam jos nijedne uzimao, trebaju malo tvrdji valjda od serijskih...

--- Kraj citata ---
ja nisam nikakve dobio uz technigas , hhah :laughing11: :laughing3: :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju