Tehnički kutak > Tuning skutera
dell 17.5 & 19 štelanje
marjan.vxr:
moguce da previse zraka dobiva, probaj dignuti iglu za jos jedan zub, pa vidi, ili fuš metodom zaljepi neku traku preko usisa pa vidi kako funkcionira,
siljo5555:
jedno pitanje,imam kit stage6 gusani streetrace stavio bi karb 19.5mm jel se i na njemu mora igla pomicat il se ostavi seriski i koje dizne za njega trebam kupit za stelanje?hvala
kurbla001:
stavio sam sad na 3 zarez odozdo, i malo je bolje sad..... ALI troši previše, nalio sam pun tank benge u subotu i eo sad malo prije se ugasio nema benge....ne curi nigdje sve sam pregledao, sve je suho na skuteru nema nikakvih masnoća ni benge....da mu nije možda ova igla A7 premala.. ???
dnevno pravim negdje oko 10-15 km.... :dontknow:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: kurbla001 - 14 Siječanj, 2012, 17:54:36 ---stavio sam sad na 3 zarez odozdo, i malo je bolje sad..... ALI troši previše, nalio sam pun tank benge u subotu i eo sad malo prije se ugasio nema benge....ne curi nigdje sve sam pregledao, sve je suho na skuteru nema nikakvih masnoća ni benge....da mu nije možda ova igla A7 premala.. ???
dnevno pravim negdje oko 10-15 km.... :dontknow:
--- Kraj citata ---
:headbang: navikni se
meni na sru al dok je bila w16, ispod 7 litara neide da se lupaš nogom u guzicu
siljo5555:
uzo sam karb u odlicnom stanju 19.5mm, na kolko se odvrne saraf za zrak otprilike, klipic 40, iglaw7, ler dizna 50, glavna dizna 85
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju