Tehnički kutak > Tuning skutera

dell 17.5 & 19 štelanje

<< < (3/10) > >>

cvele60:
Samo je onda velika dizna u pitanju...po ovome ti ne treba veca od 82-85...

marjan.vxr:
m5 imam jos samo br 80. u kombinaciji s airboxom i lulicom unutra oce biti ok?

cvele60:

--- Citat: marjan.vxr - 12 Siječanj, 2012, 21:44:19 ---m5 imam jos samo br 80. u kombinaciji s airboxom i lulicom unutra oce biti ok?

--- Kraj citata ---
Mozda bude mrvicu manja...treba probati pa ako osetis gusenje vracaj 17.5 dok ne nabavis vecu diznu...mada obzirom da je LC mozda i bude ok , al ipak proveri boju svecice na full gasu...

marjan.vxr:
bit ce sutra testiranja, ako ne zariba :D
ps. kako rijesite ovaj k**c za prirubnicu da upade u minarelli prirubnicu, i iza di je ovaj navoj, di ide guma od airboxa?
ja san mislia tokariti komad cijevi sirok toliko da upade u karb, i da je unutarnji fi 19 mm a iza za airbox isto tokariti komad plastike ili necega nebitno da se zavida na ovaj navoj da bude debljina tamn za crijevo od airboxa?

cvele60:

--- Citat: marjan.vxr - 12 Siječanj, 2012, 21:59:48 ---bit ce sutra testiranja, ako ne zariba :D
ps. kako rijesite ovaj k**c za prirubnicu da upade u minarelli prirubnicu, i iza di je ovaj navoj, di ide guma od airboxa?
ja san mislia tokariti komad cijevi sirok toliko da upade u karb, i da je unutarnji fi 19 mm a iza za airbox isto tokariti komad plastike ili necega nebitno da se zavida na ovaj navoj da bude debljina tamn za crijevo od airboxa?

--- Kraj citata ---
Pa dobro si to smislio... :icon_thumright:   drugi nacin i ne postoji sem da onu plastiku za airbox negde nadjes...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju