Općenito > Oprema
Kaciga?!
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 30 Ožujak, 2008, 23:29:12 ---sorry sto upadam u topic zanima me samo jedna informacija.... dali su isti odnosi velicina ixs kaciga obicnih i kros???znaci ako mi je ova obicna M velicina dal ce mi i kros kaciga bit isto M??? eto sam me to zanima posto vamo nema nigdje u blizini kros kaciga pa mislim narucit
--- Kraj citata ---
pa imas dimenzije kaciga na osnovu kojih meris i glavu!! kad pogledas kacigu na netu u nekom katalogu, videces dimenzije te kacige (npr M 35-40cmm, lupam)
robert:
da ali pogotovo forme ixs-kaciga su različite! recimo da imaš intergralnu kacigu od ixs-a veličine xl a ixs-cross kaciga ti 100% neće odgovarati jer je po drugome kalupu rađena! ja sam probao sve ixs kacige što su bile dostupne na štandu ŠEPIĆ i nijedna mi nije 100% odgovarala!
Doomsday:
Samo ilustracija različitih IXS kalupa...
Nosio sam IXS HX 240 veličina XXL... Taman...
Sad nosim IXS HX 250 veličina L... Taman...
Pa ti misli...
:zubo:
P.S. To je jedan od razloga zašto uvik kažen, cijenu i dizajn na stranu, kacigu prvo i osnovno PROBAT, pa onda sve drugo...
I ako kupijete prvu kacigu, na obrazima neka stiska, jer će se formirat prema glavi svudi di ima debelu spužvu... Na čelu nesmije... Nek se minimalno pomiče... I triba odvozit koju tisućicu km s njom prije nego sve sjedne kako triba...
:icon_thumright:
MaLi_OdvALjivAc:
i treba je drzati jedno 10min na glavi, ako glava pocne da boli, nikako ne uzimati!!
MAST3r_77:
evo posto se stalno otvaraju nove teme koja kaciga da ne otvaram bezveze.. ev sam da vas pitam kaj mislite o ovoj kacigi i mozda koja je dobra kaciga do 800 kn (integralna).
http://www.moto-oprema-amd.hr/index.cgi?A=PRD&ID=3&IDG=3
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju