Tehnički kutak > Injection
Teško paljenje po zimi
zvone_16:
Purejet znači ovako ja ga palim i on kao upali ali čim pustim prekidač od anlasera krepa odma i tako 5-6 puta. Onda upali pa brzo ugasi za sekundu. Nakon toga upali i radi na 1500 o/min 4 minute i onda tek digne na 2 000 o/min kak inače radi.
zvone_16:
I molil bi malo više o tom čišćenju čašice. Neki link s youtubea bar kad na forumu nema slika.
zvone_16:
I dal je moguće da s NKG CPR8E da sam napravio 3 500 km i da još dobro radi? Sad ju budem mijenjal radi reda i kaj da denem Denso IU24 to je najbolje? I Skinul sam maske vidim zeleni injektor il kaj to već je a de je ta čašica koju moram očistiti?
ivek_sr:
taj crni nosać injektora u kojem ti je zeleni... sa doljnje strane tog nosaća imaš čašicu... zvjezdasti su ti šerafi ak se ne varam... to skineš polako i unutra u čašici bi ti trebalo izgledat ili bijelo mlijeko ili ak već dugo stoji ko smeđe blato(fuuuuuuuj) ;D i to očistiš i pomogučnosti regulator goriva koji ti je uguran u nosač a iznad čašice ti je i njega malo u benzin hitit. Ali bi bilo dobro da otpojiš crijevo od kompresora i njega isto očistiš jer se dosta emulzije i u njemu nakupi
zvone_16:
--- Citat: ivek_sr - 12 Siječanj, 2012, 18:47:57 ---taj crni nosać injektora u kojem ti je zeleni... sa doljnje strane tog nosaća imaš čašicu... zvjezdasti su ti šerafi ak se ne varam... to skineš polako i unutra u čašici bi ti trebalo izgledat ili bijelo mlijeko ili ak već dugo stoji ko smeđe blato(fuuuuuuuj) ;D i to očistiš i pomogučnosti regulator goriva koji ti je uguran u nosač a iznad čašice ti je i njega malo u benzin hitit. Ali bi bilo dobro da otpojiš crijevo od kompresora i njega isto očistiš jer se dosta emulzije i u njemu nakupi
--- Kraj citata ---
Nema nigdje baš slika toga? Sve mi je to novo i nepoznato a htel bi naučiti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju