Ostalo > Foto, video, music...

Vasi Desktopi

<< < (9/31) > >>

Deny:

--- Citat: Reponja - 13 Siječanj, 2012, 15:48:39 ---Je, kao svi imate tako lijepe slike i sređene desktope i inače...
Priznajte, koliko vas je prije screenshota sređivalo ikone i mijenjalo background?
Lopovi jedni...

--- Kraj citata ---
ja ja ja ja ja

Drnda:

--- Citat: Reponja - 13 Siječanj, 2012, 15:48:39 ---Je, kao svi imate tako lijepe slike i sređene desktope i inače...
Priznajte, koliko vas je prije screenshota sređivalo ikone i mijenjalo background?
Lopovi jedni...

--- Kraj citata ---
meni je ovakav inace preko mjesec dana vec... prije je bio mugen motor iz civica...
uglavnom volim clean look pa mi ono ekran mora biti cist...

ziloryder:
u mene je sad stanje ko u coka, samo ja sam tek instalira xp SP3 i royale temu, presao sa 7ice na xp razlog-sporina

CoK:
meni je stalno ovakav, uvjek nesto brisem premjestam, kemijam...najvise mrzima kada je sve razbacano, i kada imam 100 NewFoldera a nemam pojma sta je unutra, na svakom mora pisat sta je

komp mi je uredan, ali soba i garaza nisu takvi :D

Drnda:

--- Citat: CoK - 13 Siječanj, 2012, 18:13:38 ---meni je stalno ovakav, uvjek nesto brisem premjestam, kemijam...najvise mrzima kada je sve razbacano, i kada imam 100 NewFoldera a nemam pojma sta je unutra, na svakom mora pisat sta je

komp mi je uredan, ali soba i garaza nisu takvi :D

--- Kraj citata ---

+1 :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju