Tehnički kutak > Tuning skutera

Masina SP180 ?

<< < (3/3)

steeef:
treba dio rame od 180 koi je nosac selena zavarit na ramu od pedesetke i klackalice od 180-tke da to bude kak treba,a toe sve samo ne plug en play

Drnda:
moze se reci da je plug n play kad vids sto se sve na koje skutere stavlja..

Rinsy:
Ja san stsvlja na nrg.a sa standardnim nosačem i bija mi je veći plug n play uvalit sa nosacen od typhoona 125 jer san se satra spustajuci nosac od pedesetke i pojacacat ga.

steeef:

--- Citat: Rinsy - 11 Siječanj, 2012, 23:51:30 ---Ja san stsvlja na nrg.a sa standardnim nosačem i bija mi je veći plug n play uvalit sa nosacen od typhoona 125 jer san se satra spustajuci nosac od pedesetke i pojacacat ga.

--- Kraj citata ---

da,da..bez selena to je jebeno negde,vibracije ko da se voziš na vibratoru na max speedu  ::)
al glavno dae plug 'n' play  :icon_thumright:

Rinsy:
Ma qurac je plug n play na nosaču od 50-tke moraš ga spustit niže da glava ne tuče u ramu i ja san ga podebljava iznutra la to je nepotrebno.
E i u mene su bile vibracije ogromne pri manjoj brzini a šta bi se dizala brzina vibracije bi se smanjivale al to je bila muka za ovozit jedan dan san nardija relaciju 35km jedan smjr i nazad znači 70 km  kad san doša doma noge su me tolko bolile od vibracija da nisan moga stat na nogama  :icon_biggrin: :icon_biggrin: tko god ide radit šta sa bb mašinam moj savjet je obavezno selen blok  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju