Tehnički kutak > Injection
Drugari dali neko moze da mi kaze nesto o ovoj svecici??????
JogFromYamaha:
zato kaj su to laser svjecice koje imaju smanjenu povrsinu paljenja i s time manji otpor i voltaza im treba da pale ko standardna
daju iskru i dok su zacadene i imal sam par skuta u koje sam usrafal i radi super
kizabg:
Sad sam se konsultovao sa ljudima sto prodaju BRISK u Beogradu. Cena BRISK AOR12LGS u Beogradu je 13 eura, nepreporucuju mi nju nego SILVER RACING AR12YS. Kazu da je razlika je što ova svećica nema 4 bočne elektrode već jednu i mnogo je manji radni napon...a cena ove druge je 9 eura. znaci PMR8A je ipak THE BEST OF ?
Daci:
ja da sam na tvom mjestu ja bi probo tu brisk .... sve je individualno kolko svjećica traje ...meni recimo najduže traje obična cpr8e...zmr7 mi spali jako brzo...tak da sve ovisi..ne postoji "provjerena svjećica" za ditecha
Grale:
ma uzmi tu pa probaj...ista je cijena ko i ngk...tj.kod nas je tolka cijena ngk-ove svjećice... :)
Iwo SR Tuono:
prevelika filozofija
denso irridium je dokazano najnaj svjećica za injekšn,sve ostalo šta sam probao nevalja, osim denso platinum fkors
6-7000km nek traje i odlično,više nebi ni na karbu odvozila, samo jbg, skupa je al to je cijena sexa,šta da ti velim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju