Tehnički kutak > Injection

Drugari dali neko moze da mi kaze nesto o ovoj svecici??????

<< < (3/6) > >>

Iwo SR Tuono:

--- Citat: kizabg - 08 Siječanj, 2012, 18:18:48 ---Trenutno vozim sa svecicom ''CHAMPION RG4HPH'' ,uzeo bi novu pa se razmislja imzedju  ''NGK ZMR7AP '' i sad ove ''BRISK AOR12LGS'' (Brisk Silver Plugs)  Sa ovom CHAMPION nesto i nisam bio zadovoljan ,trzao mi je ponekad ali bas retko, sa njom sam presao 9000. Sad bi uzeo novu za sezovu pa mala konsultacija  :angry9:

--- Kraj citata ---
to je i za skuter sa karbom vrijeme za zamjenu svjećice =)

kizabg:
jel si siguran da je svecica za karb? ovde pise da je ista kao CPR8E , evo i linka; http://www.expert.auto.pl/index.php?strona_id=62&kategoria=26   konkretno 4 slika odozdo, to je ta, jelda?

Grale:
nije on reko da je to svjeca za karb,vec da je 9 tkm i za karb verziju skutera to puno.inace bi se trebalo svakih 5 t km mjenjat...ja sam na densu 7 odvozio i onda je riknula...kupi ngk,provjerena je barem...

JogFromYamaha:
ngk platinum ili serijska ili ona laser verzija sve je provjereno

Daci:
tu puno ljudi priča svakakve gluposti...brisk je dobra firma samo relativno nepoznata kod nas..(u škode su se serijski ugrađivale te svjećice)..ova svjećica koju si ti stavio je namjenjena za autoplin..odnosno aute s plinskim instalacijama...ja sam ju gledao prije al nisam ju imao gdje kupit pa sam odusto od nje...pošto je za auto plin vjerujem da je izdržljivija od običnih svjećica i ja da sam na tvom mjestu bi ju probo ako ništa drugo samo da vidim kak će se ponašat...zato ako nećeš plakat za tim novcima, ukoliko će brzo crknut, onda ju kupi ...ako ti je žao novaca onda kupi ngk cpr8e serijsku svjećicu i gotovo....kolko košta kod vas ...jel skuplja od cpr8e ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju