Tehnički kutak > Tuning skutera
base kit, karb 17.5 ili 19.5mm
ivanm:
sa zx-om ne bude zalijepio sigurno.. kažem ovisi kakav spuh planira..
siljo5555:
evo ovako, stvarno ste svi carevi majkemi i svi dosta znate, al nemoj te se svađat zbunite me u picku materinu :toothy10:! stavio sam na ljeto kit stage6 streetrace gus i napravio nekih 700km naravno seriski auspuh katalizator izvađen, nastelo sam karb kak sam mislio da valja znaci nigdje nisam imo rupe trokiranje i slicno, a sad do proljeca moram stavit auspuh mislio sam gianelli revers! zato sam pito koji od ova dva karba, i koje da dizne jos nabavim trenutno je gore 17.5 i dizna 78 mislio sam nabavit do 86 jel ih dobivam za đabe pa isprobavat i dal se igla obavezno moram pomaknit :frajer:
ivanm:
za reversa je dost taj 17.5, spusti iglu do kraja, diznu 82-84, izvadi lulicu iz airboxa. Ak bu trokiral na malom gasu poturpijaj klipić po perforaciji. Gledaj boju svječice na punom gasu mora bit boje kave (mljevene :p ) štelaj ga da se vrti na oko 10200-10500okr kroz ubrzanje.
Miki-speedy:
Takodje pripazi i na ostale otvore gasa da ne bi imao nalete cvikanja :icon_thumright:
siljo5555:
kontam uzet karb 19.5 i stavit w7 iglu izvađena lulica iz airboksa i redsponge, a imam i w9 pa cu probat :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju