Tehnički kutak > Tuning skutera

mhr replica

<< < (3/5) > >>

radomir.g:
hod kod pezoa je 39,1mm, kod piaggia je 39,2 ili 39,3 ne secam se mesam ga sa minarellijem.. Ali to je najmanji problem jer squish na kraju podesis debljinom dihtunga ispod cilindra. Razmak izmedju brezona je isti, moras samo jos jedan reducir za hladjenje napraviti sa strane i zatvoriti dole onaj ulaz posto je na piaggiu hladjenje drugacije reseno pa antifriz prolazi kroz blok. Mala je razlika i u uglu izduva pa bi morao malo preraditi granu od auspuha, ili samo novu flandju da napravis pod drugacijim uglom ako koristis neki jaci auspuh.

ante tutavac:
ma imam yasuni r i nemislim ga minjat tako da cu naj vjerovatnije kupit novu da mogu oprat jednog big bojlera :PPPPPPPPPPPPPPPP

radomir.g:
Ne nadaj se previse  :icon_thumright:
Lepo ide kombinacija Replica + R + neki 19/21mm karb, ali trebas Repliku malo srediti da bi to bilo to. Imas tamo kod mene u temi kako srediti izduv za Yasunija itd..

Drnda:
eto ante, radomir ti ima skoro isti setup kakav bi ti trebao imati pa ti moze dati savjete... a to da ces prati big bojlera mozda samo u startu  :toothy11:
barem dok ne vidim kako radi s tvrdjim federima...
ide taj setup super, samo obavezno bi skinuo uljnu pumpu i sam pravio mjesavinu... multivar i 19 karb vec imas, trebas jedino malo jos preradit airbox i mozda zakrenuti paljenje...

s_f_2:
Samo zamjeni lezajeve i moze MHR
U mene je bila dvije sezone na serijskoj radilici,a nikad prije nije mijenjana na ovom setupu:
MHR replica
ZX
malossi mulitivar
Dell 19 + e5
malossi fly

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju