Tehnički kutak > Garaža
R200
Jet Force C-tech:
--- Citat: R@kija - 22 Srpanj, 2012, 22:03:21 ---znaci stavim cep,pa feder i onda mast onu,sta kolko ide ili malo? i onda stavim bolcnu i ona izbije taj cep i namontiram?
jel ide distanca iza kolote?
--- Kraj citata ---
prvo stavis feder pa onda cep pa s bolcnom izguras cep jer bez cepa bi feder zapinjo za bolcnu a ovako ga cep rastegne i prednje na bolcnu...
R@kija:
Čizna , sve namontirano ,
setup je sada : Polini vario 9 rollersa ;D
Polini plavi centralni
Žuti federi kvacila
Dayco kevlar + sajbica 1mm na remenici
Očekivao sam puno više od tog varia , ide bolje al nije to to,vozio sam starog runnera sve seriski u savrsenom stanju sa multivarom i kao da ide bolje,neznam vise,al ok ce bit,na startu kad ravrti ide na 7500-8000 u ful gasu 9 , jel to oke?
Evo odma sam ga malo sapro i sa svojin novin mobitelom (iPhone 4) :confused5: sam malo se igra fotografa !
Uploda se video na Youtube ,pa kad završi cu stavit da čujete too!
R@kija:
Eto i video:
Ivan46:
prejebeno se cuje. :headbang:
danc00:
VXR je preljep, a još nije ni gotov kolko vidim!
A moje mišljenje za variomate je da je to isto sranje kao kod 50ccm! Sve je to u vašim glavama....na 50ccm sam ih isprobal a barem 3na svojem Aeroxu i još tolko samo onak na ostalim skuterima...
I mišljenja sam da u odnosu na serijski je veliki pomak ali u odnosu na variomate iste klase je sve isti racku drugo pakovanje, dobro ima razlika u kvaliteti i malo ali malo u performansma ali u konačnici ni sa jednim se nemere puno fulat!
Tak i sa ovim, vjerojatno nije niš bolji od ostalih racing varimata, osim po kvaliteti! Vjerojatno ti isto i ide, a ti si samo misliš da ide bolje, psiha radi :icon_thumright:
Al skuter sa spuhom je divota!
E ne radi više ljink...kaj si ga maknul?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju