Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Zip ludi

(1/5) > >>

Miki-speedy:
Kao sto sam i rekao zip jedan mora bit u garazi  :icon_biggrin:
U pitanju je zip ac, ne znam koja je godina al cini mi se da je malo noviji jer ima noviju struju i tako par stvarcica..
Na njemu je nova termogrupa,crvena centralna i neke crvene rolnice :laughing7:

Za koji dan stizu i plastike sa sjedistem i u potrazi sam za prednjom maskom od Zip SP modela  :toothy11:
Setup ne znam jos koji cu,al vjerovatno prebacujem u lc i neku turpiju base ili midrace,sve cemo da vidimo :hello:

intoxic:
samo naprijed..i neku bb masinu na njega nek jede ostale skutere hh  :laughing3: :toothy12: :icon_thumright:

Grale:
jel si dobio uz njega i bačvicu hajnekena?? :toothy12:
serijska je termogrupa nova gore?

Miki-speedy:

--- Citat: intoxic - 06 Siječanj, 2012, 16:48:50 ---samo naprijed..i neku bb masinu na njega nek jede ostale skutere hh  :laughing3: :toothy12: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Mozda stavim bb masku,samo me muci to sto nemam ni volje ni zivaca da razvlacim instalaciju,ne mogu ni na nrg-u da napravim  :dontknow:
Ma nisam,ta bacvica je pomagalo kod sarafanja i pridrzavanja skutera :laughing7:
Da nova serijska,mada mi izgleda kao da nije oridjidji piaggio,ne znam

Skuter treba detaljno ocistit,po meni je u jako dobrom stanju,samo molim boga da instalacija je citava i ispravna
Uskoro stizu blokovi lc pa cu polako dalje,mozda bude jedna ac masina druga lc,treca bb ac

Hljebaroš34:
Treba mu stavit lipo mašinu od cvaje ili kako vi kažete svi BB  od skipera 150 pa se lipo rugaš okolo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju