Općenito > Generalno o skuterima

aerox razlika?

<< < (2/2)

JogFromYamaha:
nemas razlike osim rox od 97-99te su drugaciji u variomatu i polutkama, nemaju blokade na usisu, nemaju cep na auspuhu i idu generalno bolje

danc00:

--- Citat: JogFromYamaha - 06 Siječanj, 2012, 14:41:43 ---nemas razlike osim rox od 97-99te su drugaciji u variomatu i polutkama, nemaju blokade na usisu, nemaju cep na auspuhu i idu generalno bolje

--- Kraj citata ---

Takoje, postoje razlike, imaju bolji auspuh. Sad polutke nisam gledal, ali variomat mi se činil isti :dontknow:

I jači su za 1.5Ks ili 1Ks zato idu bolje. Recimo nova serijala i stari Aerox nemaju kaj vozit zajedno, stari Aerox ide brže i poslje bolje ubrzava, izmjereno :icon_thumright:

wonderkid:
stage 2 spuh na starom roxu je jaci dosta od onoih sa novijih godista

luna500rr:

--- Citat: danc00 - 07 Siječanj, 2012, 13:51:41 ---Sad polutke nisam gledal, ali variomat mi se činil isti :dontknow:

--- Kraj citata ---

Kako nisi gledao kad si imao problema stime, aerox mislim 99.-2003. imaju 34mm nepomicnu polutku, a noviji i stariji od tih imaju 33mm...
A razlika u variomatu nema, postoje razlike u glavi kod novijih i starijih godista kako znam...

danc00:
Aha, ma to znam, ja sam mislil po kanalima, da je nekakava razlika koje je bolja.

Ma i polutke su iste osim tih dimenzija. Tak je, od 97-02 su 34mm a poslje su 33mm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju