Tehnički kutak > Tuning skutera
koliko dugo traje kit due+
luna500rr:
--- Citat: pralas - 06 Siječanj, 2012, 12:11:27 ---jos se malo poigras sa cilindrom,piknes c16 i mozes u Županju na utrke ;)
--- Kraj citata ---
to nebi radio jer mi je skuter za svaki dan, stao bi nardo ili shot gore s 19mm karbom...
nemisli da nije to 'za svaki dan' jer ja godisnje ogulim 2000km max :toothy11: prije bih malo vise, al sad mi je skut samo za zezanciju... plus toga uvik imam serijsku masinu sa strane tako da sam uvjek nekako u pogonu :icon_biggrin:
Crazy Kuree:
c16 je zeru jači i malo bolje ide a ne moraš se sikirat oćel puknit auspuh i ljepši je puno
luna500rr:
--- Citat: Crazy Kuree - 06 Siječanj, 2012, 17:49:17 ---c16 je zeru jači i malo bolje ide a ne moraš se sikirat oćel puknit auspuh i ljepši je puno
--- Kraj citata ---
dobro kazes, jer ako ne narucim iz francuske, razlika je sitna, a meni je shot pucao na nosacu od vibracija pa znan nasta mislis...
zejenooki_18:
due+ je strava ja sma ga ima due+ i auspuh rr motor je isao ko blesav samo tako sr vrtio i isao u okretaje toliko da mi jedan dan prigusivac izletio prestigao me haha meni se najbolje pokazalo na due+ rr i malossi replica samo sto pucaju to je strasno,imao sam i narda gore motor je bio mrtav sa nardom :dontknow:
Miki-speedy:
--- Citat: zejenooki_18 - 13 Siječanj, 2012, 00:42:32 ---due+ je strava ja sma ga ima due+ i auspuh rr motor je isao ko blesav samo tako sr vrtio i isao u okretaje toliko da mi jedan dan prigusivac izletio prestigao me haha meni se najbolje pokazalo na due+ rr i malossi replica samo sto pucaju to je strasno,imao sam i narda gore motor je bio mrtav sa nardom :dontknow:
--- Kraj citata ---
:laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju