Tehnički kutak > Tuning skutera

koliko dugo traje kit due+

<< < (3/11) > >>

luna500rr:
a sto ako je u duetu klip od trophija i vozi se na nardu, jel to zdravo i mogu li drzat koliko karike?

Iwo SR Tuono:
imaš temu već o tome, mislim da je 5000 karika, 10000 klip i karike, 15 opet karika i 20 specijala i onda opet tako, al moraš bit maher samo takav da taj kit dovučeš u zavidne kilometre, uglavnom to ekipa sastavai, neuštela karb, spali klip, voze na polusintetici il na malo ulja il sa gljivom pa zariba, pa pukne čelični kavez na ležaju , pa igličasti itd itd
bolna istina

doritos:
Moze voziti klip s 2 karike na nardu. Nista spektakularno. Vozio sam na toj kombinaciji jedno vreme sa c16 spuhom,ide ok.

Crazy Kuree:
Ne znam kako za piagio na minareliju voli klip puknit. traje od 2000 do 10000km (nardo/c 16) s jednim klipom al isplati se uzet. karika je izuzetno dobra ali nakon 5000km bude do krajnji granica istrošena i uglavnom ne puca, samo ne može upalit zbog slabe kompresije. Ako misliš vozit na base auspuh il slabije to nije za tebe kit, ima vrlo visoke timinge i idealna kombinacija trajnosti/performansi

Johnny iber:

--- Citat: doritos - 05 Siječanj, 2012, 00:04:28 ---Moze voziti klip s 2 karike na nardu. Nista spektakularno. Vozio sam na toj kombinaciji jedno vreme sa c16 spuhom,ide ok.

--- Kraj citata ---

Također, jedino sa nardom i ide fino

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju