Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Video nasih skutera...Video na 1.str.
ivan_speedy:
Evo ovako sam si ja nesto zamislio tipa ovog,ali treba to josmalo bole ureit ;D
I ako moze kakav prijedlog usput :icon_thumright:
Jurich:
--- Citat: ivan_speedy - 04 Siječanj, 2012, 21:33:53 ---Evo ovako sam si ja nesto zamislio tipa ovog,ali treba to josmalo bole ureit ;D
I ako moze kakav prijedlog usput :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
samo malo brzi uvod napravi tj da bude krace ono sivo kad isteknu slova, nemoj ponavljati 2 puta aprilia area i biti ce ok
e i izbaci marku baotian :toothy9: :toothy3:
ivan_speedy:
Ma nisam dvaput to je trebao biti nick clana ciji je to skuter,sad i ja to vidim,velim treba to jos malo se poigrat ja sam sad to nabrzinu napravio samo da vidite kak bi to trebao zgleat,a to s baotian nezna nek stoji da se vidi da imamo i toga ;D
Jurich:
--- Citat: ivan_speedy - 04 Siječanj, 2012, 21:38:36 ---Ma nisam dvaput to je trebao biti nick clana ciji je to skuter,sad i ja to vidim,velim treba to jos malo se poigrat ja sam sad to nabrzinu napravio samo da vidite kak bi to trebao zgleat,a to s baotian nezna nek stoji da se vidi da imamo i toga ;D
--- Kraj citata ---
aha...dobro nisam skuzija
malo se poigraj sam boljim fontom slova i nemoj molim te sivu pozadinu...ubija :frajer:
JeRa:
tocno,nemoj sivu pozadinu mecat nije lijepo...ak boja slova mora bit crvena,onda radije crna podloga..amo ljudi dajte jos slika :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju