Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Video nasih skutera...Video na 1.str.
speed:
--- Citat: steeef - 10 Siječanj, 2012, 14:49:10 ---drugo je diskači i to kaj ti je kao posel,tu drugo nejde osim tih pi*darija,to znam.
al onaj ko samo pušta muziku nije dj.
ovake stvari su ti najbolja prilika za izrazit kreativnost i promovirat sebe,napravit nekaj svoje a ne nekog geja tipa geta pit bul i takve.
ak već ne to onda neku muziku stavit koja nije 'mejnstrim' i isfurana po diskačima itd.
pljuval nisam,al kritiziral jesam.prošli video je bil isto s takvom muzikom.
--- Kraj citata ---
ima vise vrsta DJ,u tome je razlika,a sad da ja nesto svoje radim,to bi se cekalo par mjeseci,jer smislit nesto svoje i pri tom da je prihvatiljo,novo i svjeze na trzistu je izrazito tesko u danasnje vrijeme
ivan_speedy:
Decki,znam da ste obadvoje modeator,a kaj ste bas morali moju temu uzet za prepucavanja svoja :angry7:
steeef:
--- Citat: speed - 10 Siječanj, 2012, 14:51:34 ---ima vise vrsta DJ,u tome je razlika,a sad da ja nesto svoje radim,to bi se cekalo par mjeseci,jer smislit nesto svoje i pri tom da je prihvatiljo,novo i svjeze na trzistu je izrazito tesko u danasnje vrijeme
--- Kraj citata ---
svjestan sam toga..al počeprkat malo i druge žanrove nije sf ;)
vidit druge opcije..pa nek se pitaju u j#bote di je speed ovo iskopal,nisam to čul ni na mtv-u ni u diskaču al udara i dere i lupa ;)
steeef:
--- Citat: ivan_speedy - 10 Siječanj, 2012, 14:52:41 ---Decki,znam da ste obadvoje modeator,a kaj ste bas morali moju temu uzet za prepucavanja svoja :angry7:
--- Kraj citata ---
nije prepucavanje,ovo je obavjesni razgovor :laughing7:
al drago mi je da si primjetil i da vidiš malo kak je nama moderatorima s vama dok spammate okolo i pišete gluposti :angry7:
naša rasprava se bazira na temi koja je,filmić i muzika na nivou foruma :icon_thumright:
speed:
da steef slazem se s tvojim stavom,to je je cilj svakog DJ,samo kakav je nas narod???
ako na facu ta pjesma nije objavljena barem 100 x u tjedan dana nevalja,a nema veze jel ima ikakvog smisla i zvuka,zalosno ali istinito,
eh,da je moderator lako biti svatko bi bio :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju